Przepis na : śniadanie
Schab gotowany w rękawie to prosty przepis na pyszną wędlinę do kanapek. Do tej pory nie lubiłam wędlin ze schabu, gdyż były twarde i suche. Natomiast mięso przygotowane w ten sposób jest delikatne, miękkie i soczyste. Wędlina jest aromatyczna, pachnąca, rozpływa się w ustach. Nie wymaga też dużego nakładu pracy, żeby ją przygotować. Należy tylko pamiętać, żeby odpowiednio wcześniej zamarynować mięso. Polecam! Składniki na schab gotowany w rękawie: duży kawałek schab u około 1,2 kg (wzięłam taki prze... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...