Sałatka brokułowa z fetą i jajkiem to pyszne połączenie świeżych warzyw, kremowego sera, jajek i chrupiących pestek słonecznika, które razem tworzą wyjątkowo apetyczną kompozycję. Delikatny brokuł świetnie kontrastuje z wyrazistą fetą, a całość dopełnia aromatyczny sos czosnkowy. Dzięki warstwowej formie sałatka wygląda efektownie i od razu zachęca, by sięgnąć po dokładkę. Sałatka brokułowa z fetą i jajkiem – prosty i smaczny przepis Do czego i na jaką okazję można podać sałatkę brokułową z fetą i jajki... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...