W okresie, gdy jak najmniej powinno wychodzić się z domu, a co za tym idzie, jak najrzadziej robić zakupy, należy maksymalnie wykorzystać wszystkie produkty zalegające w domu. Oczywiście w ogóle nie powinno marnować się jedzenia, ale wydaje mi się, że na co dzień, gdy wszystko jest dostępne na wyciągnięcie ręki, często o tym zapominamy. Wyrzucamy część produktów, która może być wykorzystana do przygotowania innych potraw. W takim okresie jak obecnie, gdy chcemy unikać chodzenia po sklepach, możemy maksymal... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...