Szparagi w cieście francuskim - szybka wiosenna przekąska

Szparagi w cieście francuskim - szybka wiosenna przekąska

Szparagi w cieście francuskim - szybka wiosenna przekąska

Szybko, smacznie, pięknie. Takie właśnie jest to danie. Smaczku dodaje dressing, wydaje się dziwny, ale jest rozkoszą dla podniebienia. Spróbujcie koniecznie. Niewiem czy Wam wspominałam, że Roman jest z pochodzenia  Ukraińcem, który dość długo mieszkał w Rosji. Co to znaczy kulinarnie? To, że kocha ziemniaki, chleb, pierogi i mięso. A szparagi nijak się nie wpisują w tą złotą czwórkę. Ale bardzo mu smakowało, niech to będzie najlepszą rekomendacją tego dania. Składniki: porcja gotowego ciasta francuskieg... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ale Pyszka!

Autor

Ale Pyszka!Ale Pyszka!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szparagi, sosy, ciasto, ciasto francuskie, ciasto francuskie, szynka, pierogi, pierogi przepis, chleb, ziemniaki, mięso, boczek, przekąski, pierogi z mięsem, szybkie przekąski, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto, pieczona szynka, pieczeń z szynki, szybkie ciasto, pieczony boczek, mięsa pieczone, pieczone ziemniaki

Inne przepisy z Ale Pyszka!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.