Babcia gotowała, mama niekoniecznie a ja uwielbiam, mowa oczywiście o grochówce. Musi w niej być dużo grochu i ma pachnieć wędzonką a reszta to już inwencja
Moje Małe CzarowanieCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smaku" This is one of my absolute favourite meals as it's so full of flavour, but also incredibly cheap to make. I like to make
Lejdi of the housePaszteciki szczecińskie to paszteciki niezwykłe. Jakiś czas temu poznałam je na jednej z grup kulinarnych, gdzie podjęłam wyzwanie przygotowania tych pyszności. Nigdy wcześniej takich
Kuchnia z widokiem na ogródFasolka po bretońsku to pyszne, jednogarnkowe danie. Mocno aromatyczne, a do tego proste do przygotowania. Składniki oraz sposób przygotowania: Na całą noc namaczam fasolę u mnie
Wasze PrzepisyFasolka po bretońsku. Fasolka po bretońsku z kiełbasą: czy wiesz jak zrobić, aby była najlepsza? Gdy za oknem ciemno i zimno, człowiekowi robi się głodno
Moja Książka KucharskaKapuśniak z kiszonej kapusty Tradycyjny przepis na kapuśniak z kiszonej kapusty. Pyszny, wypróbowany przepis na tradycyjny kapuśniak z kapusty kiszonej z podsmażoną
Moja Książka KucharskaBarszcz czerwony – mocny i intensywny barszcz ugotowany na burakach pieczonych w piekarniku z dodatkiem garści suszonych grzybów. Pyszny i rozgrzewający. Ulubiony przez całą rodzinę, szczególnie
Moja DelicjaZa jednym zamachem załatwimy trzy przepisy. Było pysznie. Szkoda, że nie należę do osób, które lubią lepić uszka. Do pierogów jeszcze mam cierpliwość i to by
KardamonovyZdjęcie nie jest najwyższych lotów, ale najnormalniej w świecie szkoda mi nie publikować tego przepisu. Tym bardziej, że kalarepa była działkowa i drugiej takiej prędko nie
KardamonovyNie lubię żadnych wzmacniaczy smaku. Jak na wejściu do restauracji wyczuję jeden z nich, uciekam. Nigdy w domu nie miałam i nie będę miała takich cudów
KardamonovyPoznaj mój sprawdzony przepis na zakwas z czerwonych buraków. Możesz go wykorzystać przede wszystkim na wigilijny barszcz oraz pić na co dzień. Oprócz tego, że zakwas
Ania gotujeNajważniejsze aby się nie śpieszyć! Tak zawsze mówiła Babcia gotując flaki i nie tylko. Być może i coś w tym jest. Ponieważ przepis ten jest w
Kuchnia Na WypasieCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smaku