Tą sałatkę można zrobić też ze zwykłych ziemniaków, ale truflowe mają tak fantastyczny kolor, że nigdy nie mogę się im oprzeć. Niestety tylko cena odstrasza przed
Quinoa Raz!Makaron z guacamole to obiad, który przygotujemy w 15 min!!! Guacamole to bardzo słynny sos meksykański, przyrządzany na bazie awokado. Sos tradycyjnie podawany
kulinarne odsłony patiDziś polecam Wam na śniadanie zdrowe, smaczne i pożywne spring rolls. Idealne dla każdego, kto nie lubi, lub nie może jeść tradycyjnych kanapek. Takie śniadanko jest
Quinoa Raz!Uwielbiam śliwki w czekoladzie, zresztą śliwki w ogóle czy to świeże, suszone, wędzone to już rarytas. Gdy czwarty raz z rzędu trafiłam na wstrętne śliwki w
greenscarfDzisiaj zachęcam Was do przygotowania musu na słodko - na bazie świeżego mango i orzechów nerkowca. Proste połączenie składników, które jest naprawdę pyszne! Aby dodać słodyczy, mus
UgotowaćNiesamowicie prosta i szybka w przygotowaniu surówka, która jest doskonałym dodatkiem obiadowym. Może występować też samodzielnie, ale ja akurat bardzo lubię ją przygotowywać do drugiego dania
Kolorowy PrzepisownikTak przygotowane frytki są lżejsze od frytek smażonych w głębokim oleju. Ponad to są trochę chrupiące i bardzo aromatyczne. A dodatek płatków drożdżowych nadał im delikatnego
Zdrowie na języku :PMimo że święta już dawno za nami, to DUSZONA KAPUSTA... Artykuł Duszona kapusta z grzybami shitake pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEDawno nie robiłam czekoladek, a jest okazja, bo przywiozłam sobie z Peru organiczne masło kakaowe i organiczne kakao, specjalnie po to, żeby robić takie cuda. Jest
Quinoa Raz!Najpyszniejsze pomarańcze, to tzw. czerwone pomarańcze lub pomarańcze sycylijskie. Słodkie, soczyste z cieniutką skórką. Aromatyczne, intensywne w smaku. Odkryłam je parę lat temu i się w
Moja DelicjaZima to czas, w którym wielu z nas nie wie co zjeść na śniadanie zimą. W końcu ile można jeść na śniadanie kanapki... The post Co
Eksperymentalnie.comObiad w zasadzie bez przepisu. Jest to po prostu smaczne połączenie kilku rzeczy :) Czytaj więcej »
Kasia SarnaNiegdyś nie przepadałam za batatem , czyli słodkim ziemniakiem, a teraz znajduje się w moim jadłospisie przynajmniej raz w tygodniu. Bardzo go polubiłam, więc dodaję go do
Zdrowie na języku :PBoczniaki a’la schabowy Boczniaki , już zebrane , moja uprawa przyniosła gigantyczne plony , ale to nie problem dla rodziny , która uwielbia te grzyby " class="wp-smiley
Ogrodnik w podróży