Pastę możemy użyć na chleb, do faszerowania jajek. Świetnie smakuje też do mięs w formie gęstego sosu. Do przygotowania pasty potrzebujemy: – 1 opakowanie czosnku niedźwiedziego
Szybko Tanio SmaczniePomysł na zastosowanie resztek z produkcji mleka migdałowego widziałam u kogoś na blogu (przepraszam nie pamiętam u kogo). Po kilku dniach w moje ręce wpadło opakowanie
Szybko Tanio SmacznieCzy z cukinii można zrobić hummus? Tak! Chociaż jego konsystencja jest ciut inna (rzadsza) niż cieciorkowego, to myślę, że ta wariacja przypadnie Wam do gustu
Szybko Tanio SmacznieCzy napada, dosłownie napada, Was czasami myśl „muszę zjeść coś słodkiego”? Od tej chwili krążycie po kuchni, zaglądacie do szafek w całym mieszkaniu
Szybko Tanio Smacznie