Bardzo smaczna rolada z mięsa mielonego, nadziewana serem żółtym i szynką, a z wierzchu otulona plastrami boczku. Może być jedzona na ciepło i na zimno
Kulinarne S.O.S.Bardzo smaczna rolada z mięsa mielonego, nadziewana serem żółtym i szynką, a z wierzchu otulona plastrami boczku. Może być jedzona na ciepło i na zimno
Kulinarny S.O.S.Smoothie z ogórka i szpinaku to nasza propozycja na szybki i bardzo zdrowy koktajl warzywny. Bogactwo witamin i składników odżywczych. Taki koktajl możecie zabrać ze sobą
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!W lutowej Piekarni Amber zapachniało chlebem pieczonym w garnku żeliwnym. Chleb dość nietypowo przyrządzony jest z użyciem kuskusu i dzięki niemu jest bardzo sprężysty, pulchny i
Moje Małe CzarowanieGofry z mąki ryżowej to moja propozycja na chrupiący wypiekany wafel z mieszanki mąk bez pszenicy. Z powodu nietolerancji pokarmowych w rodzinie znów troszkę musimy zmodyfikować
Dorota SmakujeKoktajl bananowy z jarmużem i matcha – to propozycja na napój dodający energii, witalności, zdrowia. Herbatą matcha – niesamowicie zielony proszek o intensywnym zapachu i smaku herbacianym
Dorota SmakujeSkładniki: bułka paryska 1 sztuka, woda zimna 1 szklanka, kiełbaska 1 sztuka, olej rzepakowy 4 łyżki, cebula 1 sztuka mała, pieczarki 4 sztuki średnie, jajka 3
W Mojej Kuchni LubięSałatka szopska - bułg. шопска салата - szopska sałata - charakterystyczny dla kuchni bułgarskiej rodzaj sałatki, przyrządzanej z pokrojonych ogórków, pomidorów, papryki, cebuli z dodatkiem słonego sera - specjalny bułgarski
Moje Małe CzarowanieJeśli lubicie surowe warzywa to polecam z całego serca zapomnianą przez wielu kalarepkę. W dzieciństwie jadłam ją w zupie, a dzisiaj przedstawiam mega pyszna i prostą
Moja smaczna kuchniaRukola – Jak przechowywać – zapraszam do przeczytania mojego poradnika. Dlaczego lubimy gotowe mieszanki sałat sprzedawanych w folii? Bo z reguły z folii wysypujemy je prosto
Dorota SmakujeNajpopularniejszy fast food z czasów PRL-u nic nie stracił na popularności, ostatnio nawet przeżywa prawdziwy renesans. Zapraszam na zdrowsze, domowe wydanie popularnych zapieksów. Niby takie
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Przepis na pyszne, chrupiące gofry. Dodatek mąki konopnej nadaje im lekko zielonego koloru i wyjątkowego, lekko orzechowego smaku. Jej dodatek nie jest niezbędny, można dodać dowolnej
KucharzycaCzy Wam również na słowa „mus czekoladowy” przechodzą ciarki i mielibyście ochotę rzucić się z łyżeczką i jeść, jeść, jeść? A co Wy na
FlymetothespoonTarta z szynką szwarcwaldzką i szparagami to świetna przekąska , która smakuje zarówno na ciepło jak i na zimno. To danie urozmaici imprezę, spotkanie z przyjaciółmi, a
Pieguskowa KuchniaUpały dają nam w kość, a apetyt wzrasta na widok lekkiego, kolorowego jedzenia stąd dzisiaj pojawiła się u mnie pizza z figami i szynką szwarcwaldzką . Uwielbiam
Pieguskowa Kuchnia