Smaczna propozycja na szybkie i lekkie danie. Lekko pikantne pęczotto smakuje zarówno w wersji wegetariańskiej jak i z kurczakiem. Składniki 1 szkl pęczaku 1/2 szkl zielonej soczewicy 1 puszka mieszanki warzywnej Mexico Bonduelle 1 ząbek czosnku 1 mała cebula sól pieprz papryka słodka i ostra w proszku 1. Pęczak i soczewicę gotujemy osobno w lekko osolonej wodzie. 2. Na patelni podsmażamy drobno poszatkowaną cebulę, dodajemy przeciśnięty czosnek i przepłukane warzywa z puszki. 3. Chwilę podsmażamy i dokładamy pęczak... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...