makaronowa Sałatka warzywna z tortelini Rukola z gruszką i granatem Jajka z farszem z bobu Sałatka z tortellini tricolore Sałatka z wędzonym kurczakiem Bruschetta z pomidorami Sałatka świąteczna z śledziem i buraczkami Sałatka makaronowa Sałatka z tuńczyka z groszkiem Sałatka jajeczna z kukurydzą chili Sałatka z wędzonej makreli Jesienny szpinak z owocami Sałatka z pora i ananasa Surówka z sałaty
Ala piecze i gotujeJeśli śledzicie mój profil na FB oraz profil na Instagramie to wiecie, że weekend spędziłam w Kazimierzu Dolnym. Wraz z grupą blogerów zostałam zaproszona do Gaca SPA, by odpocząć, spędzić razem czas, ale zapoznać się też z ofertą tego miejsca i kuchnią FIT. Podczas wizyty odbyła się także uroczysta kolacja i ogłoszenie wyników na najlepsze danie inspirowane "Kuchnią Fit" Konrada
Pasja Smakumają tak różnorodny asortyment... chyba za mało buszuję po sklepowych półkach:-) Przyprawy na pewno się przydadzą:-) W ciągu najbliższego czasu zamierzam testować przysłane mi produkty, także zapraszam do śledzenia bloga... * wpis zawiera lokowanie produktu
IMPRESJA SMAKUporadzisz sobie z ich realizacją. A jeśli nie lubisz spędzać w kuchni długich godzin - tym bardziej ją kup! :-) Anię Starmach zna każda osoba zakręcona na punkcie gotowania. :-) Od początku śledziłam jej poczynania w konkursie zorganizowanym przez telewizję śniadaniową i z fascynacją obserwowałam jak wyrastała na kulinarną gwiazdę. Moim zdaniem podbiła serca odbiorców właśnie wspomnianym wcześniej prostym gotowaniem, którego bardzo brakuje
Szefowa kuchniJeżeli uważnie śledzicie, a przynajmniej przeglądacie tego bloga, nie trudno będzie Wam zgadnąć skąd ta słodka przekąska. Po zrobionym przez Żonę Mą torcie, zostało trochę kajmaku i porzeczek, więc wymyśliłem sobie, że zrobię pischingera, czeli wafle przekładane masami. Co jest potrzebne? -wafle, andruty suche -masa kajmakowa -masa porzeczkowa -mix orzechów zgniecionych w moździerzu -gorzka czekolada z kąpieli wodnej -płatki migdałowe
BaRepaschilli i limonki. Kto lubi ostre smaki powinien czym prędzej go przyrządzić. Jest bardzo prosty i zyskuje na smaku z czasem. Polecam sos i zapraszam do polubienia bloga i śledzenia najnowszych przepisów! Na ok 150 ml Czas przygotowania: 10 min. Składniki: 2 małe świeże papryczki chilli 3 cienkie plastry limonki 1 łyżka oleju ryżowego lub rzepakowego 2,5 łyżeczki koncentratu
Kuchnia PROzdrowotnaktórym będziemy przechowywać naszą granolę. Możemy ją jeść z mlekiem lub jogurtem naturalnym i np. pokrojonym ulubionym owocem (kiwi, banan, ananas, truskawki itd.). Smacznego! Jeżeli chcesz na bieżąco śledzić moje posty, to polecam polubić mojego Facebooka sagneska.pl . Stamtąd najszybciej dowiesz się o nowych wpisach
Sagneska - gotowanie i lifestylerazu lub włożyć do lodówki i poczekać będzie jeszcze lepsza Opcjonalnie wyciskamy czosnek , możemy też dodać ogórki konserwowe lub kiszone pokrojone w kostką lub np śledzie
Od kuchni czyli o wszystkim po trochęPora i szczypiorek kroimy na drobno. Wszystkie warzywa łączymy razem, dodajemy 2 solidne łyżki jogurtu, 2 łyżki majonezu, przyprawiamy do smaku i mieszamy. Śledzia kroimy w paseczki, dodajemy do warzyw i mieszamy. Smacznego
Maminek kulinarnykukurydza, marchewka 3 jabłka 4 ziemniaki ugotowane 1 duży burak ugotowany 30 dag filetu śledziowego solonego 4 łyżki majonezu sól,pieprz do smaku jabłka do wydrążenia do nafaszerowania Wykonanie: Sledzie moczymy aż do uzyskania pożądanej słoności. Kroimy w nieiwielką kosteczką. Do tak przygotowanych sledzi wkrajamy w małą kostkę ziemniaki i jabłka oraz ugotowanego buraka.Dodajemy marchew z groszkiem i kukurydzą. Mieszamy
Z Majeczką w kuchniciekawe jego smaku, zapachu, wyglądu i to do czego może on nam się przydać w kuchni. I udało się :) Jesteśmy jednymi z testerek olejów z awokado. Pozostałe recenzję możecie śledzić na fanpage'u BadaPak . Zachęcam Was szczególnie dlatego, że olej z awokado został wydany w wielu wariantach smakowych, np. z dodatkiem Horopito pepper czy limonki :) My wybrałyśmy 100% olej
Zdrowie na języku :Pdodają energii, poprawiają ogólne samopoczucie i nie powodują uczucia głodu. Ponad to, gdy zdobędę potrzebne składniki przygotuję inne potrawy z diety azteckiej, np. muffinki migdałowe . Już teraz zapraszam do śledzenia mojej AZTECKIEJ PRZYGODY :D Dotychczas na blogach widziałam przepisy, w których nasionka chia były wykorzystywane do puddingów, dodawane do jogurtów, owsianek itp. Jednak właściwe spożycie nasionek wymaga ich zmielenia, bowiem
Zdrowie na języku :Pinnych potraw. Wystarczy tylko Twoja wyobraźnia, pomysł, a miejsce na warzywka zawsze się znajdzie :) Polecam Wam bardzo serdecznie produkty Barmar. Ja już wykorzystałam kilka z nich i jestem zachwycona. Śledźcie kolejne posty a przekonacie się jakie pyszności można z nich wyczarować :) Zapraszam Was na stronę Barmar , do sklepu , fanpage na Facebooku i bloga Apetyt na Zdrowie
Zdrowie na języku :PCieciorkę 8. Kaszę jaglaną słodką 9. Płatki migdałowe Klikając w wybraną pozycję przeniesie Was od razu na stronę producenta pod odpowiedni produkt :) Pozostaje mi jedynie zaprosić Was do śledzenia wpisów i gotowania z wykorzystaniem produktów Fresano :) Produkty tej firmy znajdziecie m.in. w sklepie Akademia Witalności , która posiada szeroki wybór towaru Fresano
Zdrowie na języku :Pdokładnie 1036! Szaleństwo! :) Dziękuję Wam bardzo za to! Tak jak już jakiś czas temu zapowiadałam niedługo zostanie zorganizowany konkurs z okazji PIERWSZYCH URODZIN Kuchni u Ann dlatego proponuję śledzić funpage do którego możecie przejść klikając LUBIĘ TO po prawej stronie bloga. Koniec zachwytów! Czas na kolejny przepis! Placuszki te robiłam chwilę temu, ale musiały nabrać mocy urzędowej, żeby zostały
Kuchnia moimi oczami