innych potraw. Wystarczy tylko Twoja wyobraźnia, pomysł, a miejsce na warzywka zawsze się znajdzie :) Polecam Wam bardzo serdecznie produkty Barmar. Ja już wykorzystałam kilka z nich i jestem zachwycona. Śledźcie kolejne posty a przekonacie się jakie pyszności można z nich wyczarować :) Zapraszam Was na stronę Barmar , do sklepu , fanpage na Facebooku i bloga Apetyt na Zdrowie
Zdrowie na języku :PCieciorkę 8. Kaszę jaglaną słodką 9. Płatki migdałowe Klikając w wybraną pozycję przeniesie Was od razu na stronę producenta pod odpowiedni produkt :) Pozostaje mi jedynie zaprosić Was do śledzenia wpisów i gotowania z wykorzystaniem produktów Fresano :) Produkty tej firmy znajdziecie m.in. w sklepie Akademia Witalności , która posiada szeroki wybór towaru Fresano
Zdrowie na języku :Pdokładnie 1036! Szaleństwo! :) Dziękuję Wam bardzo za to! Tak jak już jakiś czas temu zapowiadałam niedługo zostanie zorganizowany konkurs z okazji PIERWSZYCH URODZIN Kuchni u Ann dlatego proponuję śledzić funpage do którego możecie przejść klikając LUBIĘ TO po prawej stronie bloga. Koniec zachwytów! Czas na kolejny przepis! Placuszki te robiłam chwilę temu, ale musiały nabrać mocy urzędowej, żeby zostały
Kuchnia moimi oczamileśnych i nie do końca jeszcze wiedzą co mogliby z nimi zrobić, choć szczerze mówiąc, wątpię, by w naszej blogowej społeczności kulinarnych maniaków taki przypadek był możliwy :) Zapraszam do śledzenia bloga w weekend z miską pełną malin, jagód, borówek, poziomek i wszystkiego na co jeszcze macie ochotę
W kuchni wieczoremktórej przepisy będę testować. W kwietniu zaczynam od Sophie Dahl. Wpisy niezwiązane z cyklem książkowym oczywiście również będą się pojawiać z nie mniejszą częstotliwością. Zapraszam do śledzenia bloga i dziękuję Wam za odwiedziny i wszystkie komentarze, które do tej pory zostawiliście. Mam nadzieję, że z każdym miesiącem będzie jeszcze bardziej ciekawie
W kuchni wieczoremnadaje). Ciągle głaszczę czule moje książki kucharskie i ubolewam, że nie mogę dzień w dzień wypróbowywać kolejnych przepisów, uczyć się na błędach i dopracowywać ich do perfekcji. Prawie codziennie śledzę swoje ulubione blogi kulinarne, podziwiam piękne fotografie i zastanawiam się jak zostały zrobione oraz co muszę zrobić ja, by choć odrobinę się do nich zbliżyć. Ponieważ jednak bycie odbiorcą tych
W kuchni wieczoremsprawdzałam :D Na dziś wystarczy :) Zachęcam do zamówienia obiadu z restauracji indyjskiej (polecam chicken tikka masala, tandoori chicken, kormę jagnięcą, butter chicken) i jeśli przypadnie Wam do gustu to śledźcie bloga, bo pokażę różne klasyczne dania. Aha i jeszcze Szczęśliwego Nowego Roku
W kuchni wieczoremblogu, ale brak czasu robi swoje niestety. Będzie za to podsumowanie w zdjęciach. Będą nowe wpisy, na pewno coś ciekawego znajdziecie na blogu. Przy okazji zapraszam Was do śledzenia bloga na FB oraz Instagram-ie . * zielona coca-cola * najlepszy sernik na zimno :) * kremówka sylwestrowa * piękna karteczka od Natalki * pyszne i zdrowe śniadanko Pięknego tygodnia Kochani
Magiczne Życie Martykosmetyków , stylu i zakupów . Słowem: wszystko to, co kobiety lubią najbardziej. Od czasu do czasu będą pojawiać się tam również przepisy - między innymi moje, więc tym bardziej zachęcam do śledzenia. Z pewnością warto! Kliknijcie w obrazek nad tekstem i sprawdźcie sami- najlepiej podczas zajadania się pysznym batonikiem
peanutbuttermonsterzobaczcie naszą pierwszą recenzję! Zgadzacie się z tym, co o nas napisano? Sprawdźcie też koniecznie ich sekcję URODA - jest tam mnóstwo recenzji kosmetycznych nowości, zwłaszcza tych BIO! Ja śledzę ją z zapałem! MINI PRZYJEMNIACZKI - BEZMĄCZNE MUFFINKI Z BANANEM I MASŁEM ORZECHOWYM Składniki (ok.9 muffinek): 1 dojrzały banan pół szklanki masła orzechowego 1 jajo 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej
Gotowanie to kochaniewszystkim po drodze, tradycja to tradycja, musi trwać nadal. A co pojawi się na stole? W sumie, to taka mała powtórka świąt, Babcia ponownie szykuje rybę w galarecie i śledzie, ale na obiad jest bezapelacyjnie mięso. Moją tegoroczną propozycją Sylwestrowego obiadu jest Schab, Schab w pomarańczach, mówiąc ściślej. Soczysty, łagodny, lekko słodki. To moja propozycja obiadu z dodatkiem słodyczy
Słodkie Przyjemnościosoby które śledzą mój blog wiedzą, że nie przepadam za tortami. Nie lubię ciast z kremem, są zbyt ciężkie. Jeżeli chodzi o uroczystości, to lubię podawać ciasta, które są moim eksperymentem, tak było z Tortem Ptysiowym , pamiętacie? Albo jego wariacj ą. Oba mi bardzo smakowały. Na tegoroczne Walentynki przyszykowałam dla Was kolejny nietypowy tort. Tego dnia, każdy - czy w związku
Słodkie Przyjemnościżadnego śniegu, ani wichury. Chciałabym, aby zrobiło się w końcu cieplej i żeby termometry pokazywały już tylko dodatnią temperaturę. Myślami na prawdę jestem już bliżej świąt i wiosny. Osoby śledzące mój profil na FB wiedzą, że od środy rozpoczynam warsztaty kulinarne w drugiej placówce. Więcej informacji znajdziecie na moim fan page'u na którego zapraszam, a teraz zaprezentuje Wam kolejną
Słodkie PrzyjemnościSkładniki: śledzie w oleju 5 sztuk, cebula biała 1 sztuka, cebula czerwona 1 sztuka, jabłka 1 sztuka, pieprz czarny mielony 3/4 łyżeczki, cukier 1/2 łyżeczki, ocet 10 % 1 łyżeczka, olej rzepakowy 1/2 szklanki matiasy filety w oleju pokroić na 2 cm kawałki do miski dodać pokrojone cebule, jabłko ze skórką w kosteczkę posypać pieprzem cukrem, skropić octem, wlac olej rzepakowy
W Mojej Kuchni Lubię