Kolejna propozycja na wielkanocne śniadanie czyli sałatka z jajkiem. Tym razem z przepiórczym. Pyszna, zielona, idealna na początek wiosny. Ten przepis, oraz kilka innych, smacznych i
Magiczne Życie MartyZdjęcie konkursowe.Ostatnio brałam udział w konkursie firmy Limito "#łososiowe_love". Przez tydzień codziennie męczyłam znajomych, żeby głosowali na moją potrawę na Facebooku (tutaj chciałabym
Ana Mari's worldTak koszmarnego dnia dawno nie miałam. Zakończenie zajęć Córci odbyło się na tzw. kulkach. Dzieciaki szalały 2 godziny a ja biegałam za Synciem, który czuł się
Dzieje kuchennej WiewiórySyncio smacznie chrapie, Córcia po raz pierwszy od dawna wyszła z Małżonem na rower a ja wreszcie mam czas i zapraszam na Frykadelki. Pyszne, mięciutkie i
Dzieje kuchennej WiewiórySylwester jak co roku spędziliśmy w domu z dzieciakami. Wyszykowałam Córcię tak jak chciała, poszła w ruch karbownica do włosów i bluzka z cekinami, sama też
Dzieje kuchennej WiewióryPRZEPIS KLIK Szybka w wykonaniu, bardzo smaczna, rewelacyjna na różnego rodzaju imprezy. Polecam!
SMYKWKUCHNIWprawdzie, to nie sezon "bobowy", ale nie możemy się oprzeć. Na szczęście jest mrożony, równie smaczny i zdrowy :-)) Składniki: 500 g bobu 2 jajka ugotowane 3
Anioły w kuchni