przetwory - 15331 przepisów (strona:408/1023)

Drożdżowo – kruche paszteciki z kapustą i grzybami 211

opcjonalnie posypujemy przyprawami. Pieczemy w 200 stopniach na rumiano. Artykuł Drożdżowo – kruche paszteciki z kapustą i grzybami pochodzi z serwisu Przepisy na dania obiadowe, ciasta, zupy, desery, nalewki, przetwory

Mieszam w Garnku
Wafle z mlekiem w proszku 175

dość szybko zastyga. Posmarowane wafle zawinąć w folię aluminiową i obciążyć deską do krojenia. Jeśli deska jest lekka to położyć na nią np. kg cukru lub postawić słoik z przetworami i wstawić na kilka godzin do lodówki, aby masa stężała. Po schłodzeniu pokroić wafle według uznania i przechowywać raczej w chłodnym miejscu. Zobacz również: wafle z galaretką

Kuchcik gotuje
Sycąca zupa z soczewicą i dynią 138

smaku. Jeśli chcemy blendujemy zupę. 4.36 http://mieszamwgarnku.pl/zupy/sycaca-zupa-z-soczewica-i-dynia/ MieszamWGarnku Artykuł Sycąca zupa z soczewicą i dynią pochodzi z serwisu Przepisy na dania obiadowe, ciasta, zupy, desery, nalewki, przetwory

Mieszam w Garnku
Ciastka orzeszki z kremem kokosowym 132

rzadka, dodajemy mleko w proszku. 4.36 http://mieszamwgarnku.pl/desery/ciastka/ciastka-orzeszki-z-kremem-kokosowym/ MieszamWGarnku     Artykuł Ciastka orzeszki z kremem kokosowym pochodzi z serwisu Przepisy na dania obiadowe, ciasta, zupy, desery, nalewki, przetwory

Mieszam w Garnku
Risotto z borowikami, brązowymi pieczarkami i tymiankiem 153

talerzach, danie wykańczam kolejną porcją parmezanu i kilkoma listkami tymianku. Pyszności! 😊 Wpis powstał we współpracy z marką Devaldano , która specjalizuje się w dostarczaniu na polskie stoły grzybów, marynat i przetworów owocowych. Bardzo lubię produkty, które mogą zapełnić moją domową spiżarnię, a gdy mam pewność, że są pozyskiwane z ekologicznie czystych terenów Puszczy Noteckiej i są przetwarzane z poszanowaniem dla środowiska

Cooking Monster
Bułki Maślane 145

uzyskania rumianego lub nawet brązowego koloru. Studzimy na kratce. 4.36 http://mieszamwgarnku.pl/chleby/z-drozdzami/bulki-maslane/ MieszamWGarnku Artykuł Bułki Maślane pochodzi z serwisu Przepisy na dania obiadowe, ciasta, zupy, desery, nalewki, przetwory

Mieszam w Garnku
Pyszne ciastka gwiazdki, jak ciastka francuskie 207

stopniach 4.36 http://mieszamwgarnku.pl/desery/ciastka/pyszne-ciastka-gwiazdki-jak-ciastka-francuskie/ MieszamWGarnku   Artykuł Pyszne ciastka gwiazdki, jak ciastka francuskie pochodzi z serwisu Przepisy na dania obiadowe, ciasta, zupy, desery, nalewki, przetwory

Mieszam w Garnku
Zupa migdałowa 131

suchej patelni. Podajemy z ryżem, posypaną płatkami migdałowymi. 4.36 http://mieszamwgarnku.pl/zupy/zupa-migdalowa/ MieszamWGarnku   Artykuł Zupa migdałowa pochodzi z serwisu Przepisy na dania obiadowe, ciasta, zupy, desery, nalewki, przetwory

Mieszam w Garnku
Klasyczna sałatka jarzynowa 221

doprawiamy solą, pieprzem, musztardą i majonezem do smaku. 4.36 http://mieszamwgarnku.pl/salatki/klasyczna-salatka-jarzynowa/ MieszamWGarnku   Artykuł Klasyczna sałatka jarzynowa pochodzi z serwisu Przepisy na dania obiadowe, ciasta, zupy, desery, nalewki, przetwory

Mieszam w Garnku
Gulasz z dzika 209

wolna od antybiotyków , ponieważ zwierzęta żyją na wolności i nie są sztucznie tuczone. Mięso zwierząt łownych niezwykle rzadko wywołuje uczulenia . Uważać trzeba jedynie na konserwanty dodawane do wędlin i przetworów. Nie ma specjalnych ograniczeń w spożywaniu dziczyzny. Zatem dziś zapraszam Cię na gulasz z dzika.     Składniki mięso z dzika – 600 g masło klarowane cebula – 2 szt. bulion wołowy

Oka w rosole czyli KaFka gotuje
Wafle kawowo kajmakowe z mlekiem w proszku 210

polewą wafle. Ozdabiamy orzechami. 4.36 http://mieszamwgarnku.pl/desery/bez-pieczenia/wafle-kawowo-kajmakowe-z-mlekiem-w-proszku/ MieszamWGarnku   Artykuł Wafle kawowo kajmakowe z mlekiem w proszku pochodzi z serwisu Przepisy na dania obiadowe, ciasta, zupy, desery, nalewki, przetwory

Mieszam w Garnku
Sałatka z pieczonych buraków i awokado 279

Sałatka z pieczonych buraków i awokado to pyszna i zdrowa propozycja Madzi na romantyczną kolację we dwoje :) Idealnie dobrane składniki świetnie łączą się ze sobą smakami

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Proponowane wyszukiwania