Sładniki: Jogurt naturalny lekki 1 banan kilka czekoladowych płatków śniadaniowych cynamon (idealny na odchudzanie) kardamon Do talerza wlewamy jogurt, na wierzch układamy banany i płatki czekoladowe
My Culinary ArtSkładniki: 1 pierś z kurczaka, pokrojona w kostkę 1 mała cebula, drobno posiekana 2 ząbki czosnku, drobno posiekane 3 pomidory bez skórki, pokrojone w kostkę 1
My Culinary ArtSkładniki (dla 1 osoby): 1 mała kromka pieczywa razowego 2 małe paróweczki drobiowe 4 paski papryki zielonej kilka plasterków ogórka serek kanapkowy light zioła prowansalskie musztarda
My Culinary ArtSkładniki (1 porcja): 3 pomidorki koktajlowe 100g sera feta 2 liście sałaty mały kawałek mango 2 plasterki cebuli czerwonej zielone oliwki bez pestek sos: 2 łyżki
My Culinary ArtSkładniki (1 osoba): 3 szparagi 3 plasterki szynki parmeńskiej 2 łyżki oliwy sól pieprz 1. Blanszujemy szparagi w osolonym wrzątku około 3 minut, aż będą jasnozielone
My Culinary ArtSkładniki (ok. 2 porcje): 1 pęczek zielonych szparagów 1 średnia cebula 1 mały ząbek czosnku 1/2 l wywaru warzywnego 1 żółtko (opcjonalnie) jogurt naturalny ser Brie
My Culinary ArtJako że nie jestem wielką wielbicielką sałaty, dziś na kolację postanowiłam pominąć ten składnik w mojej sałatce. :) Składniki (dla dwóch osób): 1 pomidor 1 mozzarella 1
My Culinary ArtSkładniki (na ok. 7 kanapeczek): 1/2 mozzarelli 1/2 małej bagietki 1 mały ząbek czosnku 2 łyżki oliwy szczypta oregano 2 plasterki prosciutto rukola do przybrania 1
My Culinary ArtŁatwe i szybkie w przygotowaniu, a jednocześnie bardzo efektowne danie :) Składniki (dla dwóch osób): 1 pierś z kurczaka 1 rolka gotowego ciasta francuskiego przyprawy wedle uznania
My Culinary ArtSkładniki (na 7-8 rogalików): 1 gotowe ciasto francuskie 1 jajko 2 plasterki szynki 2 plasterki sera żółtego 1. Ciasto rozwijamy i kroimy na trójkąty (podstawa
My Culinary ArtSkładniki (dla dwóch osób): 1/2 woreczka bobu 1 marchewka 3 plastry wędzonego boczku 1 łyżeczka cukru 3 łyżeczki soli + sos (3 łyżki śmietany
My Culinary ArtSkładniki (dla dwóch osób): ok. 200g makaronu tagliatelle 100g kurek 100g śmietany kremówki (1 opakowanie) 1 cebula 1 łyżka masła (ja użyłam klarowanego) garść świeżej posiekanej
My Culinary ArtSkładniki (3-4 porcje): 250g mielonego mięsa wołowego lub wołowo-wieprzowego 3-4 tortille 1/2 cebuli 1 pomidor 1/2 słoika Pudliszki "mieszanka kukurydzy z papryką i
My Culinary ArtSkładniki (dla dwóch osób): szpinak mrożony 250g 1 łyżka masła (najlepiej klarowanego) 2 jajka śmietanka Cremefine ser do posypania (opcjonalnie) sól (ja użyłam himalajskiej) pieprz, gałka
My Culinary Art