Zupa-krem z zielonych szparagów

Zupa-krem z zielonych szparagów

Zupa-krem z zielonych szparagów

Składniki (ok. 2 porcje): 1 pęczek zielonych szparagów 1 średnia cebula 1 mały ząbek czosnku 1/2 l wywaru warzywnego 1 żółtko (opcjonalnie) jogurt naturalny ser Brie lub Lazur sól, pieprz, gałka muszkatołowa 2 łyżki oliwy 1. Od szparagów odcinamy zdrewniałe dolne końcówki i wyrzucamy. Odkrawamy główki i odkładamy na bok. Szparagi obieramy. 2. W rondelku rozgrzewamy oliwę i wrzucamy pokrojoną w kostkę cebulę, żeby się zeszkliła. Dodajemy czosnek i smażymy jeszcze przez minutę. Wlewamy bulion i wrz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu My Culinary Art

Warto przeczytać

Dieta dla osób z grupą krwi A

Spożywanie produktów, które są szczególne istotne dla danej grupy krwi pomaga oczyszczać organizm z toksyn, które mogą być gromadzone w tkance tłuszczowej.

Czytaj dalej...

Nawyk zdrowego odżywiania

Kilka wartościowych uwag odnośnie zdrowego odżywiania. Zmniejsz ilość spożywanych posiłków, ale zwiększ ich częstotliwość.

Czytaj dalej...

Autor

dagooshyadagooshya

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa krem, zupa, szparagi, cebula, jogurt, marchewka, makaron, makarony, duszone, jogurtu, czosnek, słodkie, diety, chilli, dania dietetyczne, wegetarianskiego, dietetyczne , dietetycznie, krem, zielone szparagi, dieta, makaron z serem, smażony ser, gotowana marchewka, makaron na słodko, zupa warzywna, makaron smażony, dania z makaronem

Inne przepisy z My Culinary Art

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję