formie do pizzy. Smaruję połową pasty pomidorowej ciasto. Posypuję ciasto serem mozarella – startą. Na ser dodaję szynkę, kukurydzę konserwową z puszki, na to sypię ser i ułożyłam dodatkowo plastry mozarelli z kulki. Ułożyłam kilka pomidorków koktajlowych pokrojonych na pół. Piekę w piekarniku w temperaturze 200 stopni przez około 20 minut, aż brzegi zaczną powoli stawać się brązowe. Po upieczeniu
MojaQchnia.plwytrawnej wersji nadają się idealnie jako zastępstwo dla chleba. Można podać je z jajkiem sadzonym lub serem i szynką. Pomysłów tyle co wersji kanapek Składniki (6 gofrów w kształcie koniczynki) 140g mąki z ciecierzycy 70g mąki ziemniaczanej 2 łyżeczki proszku do pieczenia 200ml dowolnego mleka 100ml zimnej wody 1 łyżeczka soli (można zmniejszyć ilość) Dodatkowo 1 łyżka oleju do posmarowania
Mohiellaszklanki wody · Cebula · 15 dag pieczarek · 15 dag szynki · Papryka czerwona · 6 łyżek ketchupu · 15 dag sera żółtego · Oregano(...)rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki oraz pokrojoną w paseczki paprykę oraz szynkę, doprawiamy pieprzem oraz solą. 4. Gdy ciasto podwoiło swoją objętość robimy małe kulki i rozpłaszczamy dłonią, układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 5. Każdy kawałek ciasta smarujemy cienko ketchupem i nakładamy farsz z grzybów. 6. Pieczemy
Kulinarna Chwilapomysł całkiem niezły – sałatka jest lekka i świetnie nadaje się jako dodatek do ryby, pieczonego mięsa lub piersi kurczaka. Polecam również… ** Sałatkę brokułową z papryką ** Przekąskę z jajkiem ** Sałatkę z makaronem i tuńczykiem ** Sałatkę z brokułami i szynką Składniki na sałatkę dla 2 osób: 2 średnie pomidory 1 kulka sera mozzarella (130 g) listki świeżej
Kulinarny S.O.S.pomysł całkiem niezły – sałatka jest lekka i świetnie nadaje się jako dodatek do ryby, pieczonego mięsa lub piersi kurczaka. Polecam również… ** Sałatkę brokułową z papryką ** Przekąskę z jajkiem ** Sałatkę z makaronem i tuńczykiem ** Sałatkę z brokułami i szynką Składniki na sałatkę dla 2 osób: 2 średnie pomidory 1 kulka sera mozzarella (130 g) listki świeżej
Kulinarne S.O.S.tarce, a camemberta pokroić na mniejsze kawałki. 4. Ciasto pizzy wysmarować sosem pomidorowym, ułożyć: czerwoną cebulę, szparagi, szynkę, pomidorki, posypać mozzarellą i ułożyć kawałki camemberta. Gotową pizzę oprószyć solą, pieprzem i bazylią, wstawić do piekarnika nagrzanego do 220 stopni i piec przez około 30-35 minut
Szalona Kuchnia Ewelinykoniec posypujemy tartą mozzarellą. Brzegi mięsa zawijamy na siebie (można spiąć je wykałaczkami). Roladę przykrywamy plastrami szynki, tak aby łączenia brzegów fileta były nimi szczelnie przykryte. Roladę przekładamy do naczynia żaroodpornego. Całość wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200°C. Pieczemy przez 40 minut
Qchnia po prostuPiekarnik nagrzewam do temperatury 160 stopni góra dół. Ciastka układam na blaszce na papierze do pieczenia. Wstawiam i piekę około 12 minut aż się zrumienią trochę. Pasta: Do miski przekładam ser, pomidory i miksuję blenderem. Pastę wyciskam szprycą na ciastkach. Dekoruję szynką, oliwkami, natką, pomidorem
wesoła kuchniajesienna sałatka z orzechami włoskimi, szynką i owocem granatu. Zrobisz ją błyskawicznie. Sałatka z granatem, orzechami i szynką dojrzewającą to pyszny pomysł na obiad lub na zdrową kolację. Jeśli szukasz przepisów z granatem, to sprawdź koniecznie jak smakuje sałatka z pieczonych buraków i fety . Na słodko zaś polecam ciasto leśny mech , które ozdabiasz po upieczeniu owocem granatu
AniaGotuje.plsmaku sola i pieprzem. Rozsmarowuję masę z awokado na przygotowanym cieście, następnie rozkładam plastry szynki, połówki pomidorków koktajlowych lub plastry zwykłych. Całość posypuję startą na tarce o grubych oczkach mozzarellą, wybijam jajka i posypuję posiekanym szczypiorkiem. Pizzę piekę w rozgrzanym do temperatury 200 o C piekarniku przez około 20 minut. Pizza z awokado gotowa. Pizza
Gotuj Się Kto Możefinki tworząc „koszyczki”. Pomidora pokroić, szynkę i kiełbasę pokroić w kostkę. Ser żółty zetrzeć na tarce. Szynkę, pomidora i kiełbasę wymieszać i nakładać do „koszyczków”. Posypać serem żółtym, poszatkowaną natką pietruszki i posypać lekko pieprzem. Włożyć do piekarnika i piec w 180 st. przez ok. 20 minut. Po tym czasie wyjąć. Najlepiej smakuje ciepłe. Do smaku można polać keczupem
Gotuję TestujęSmaruję sosem pomidorowym z ziołami. Cieniuteńko w piórka siekam cebule , następnie szynkę, pieczarki i na co tylko macie ochotę. Serem posypuje jak już mini pizze się podpieką jakieś 5 do 8 minut przed końcem pieczenia. Domownicy preferują chrupiącą, dobrze wypieczona (podpieczona ) pizze, więc piekę
Piekarz-Kucharz-Garkotłukbardzo prosty... Świeże ( nie mrożone) mięso wieprzowe, usmażone na patelni i potem podduszone razem z cebulą... Kupiłem szynkę... ale w opakowaniu i po otwarciu okazało się, że nie wygląda tak jak chciałem... powycinałem te kawałki, które nie nadawały się do pieczeni i tak uzyskałem mięso na świeżonkę :) Mięso smażymy krótko na mocno rozgrzanym smalcu... ...po usmażeniu mięsa, zmniejszamy
chleba naszegociasto ponownie wyrabiamy przez chwilę. Następnie wałkujemy jak najcieńszy prostokąt. Równomiernie wykładamy ketchup, posypujemy oregano. Posypujemy posiekaną cebulą, szynką oraz mozarellą i cheddarem. Ciasto zwijamy jak roladę i kroimy na około 3 cm plasterki. Układamy je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia w niewielkich odstępach. Pieczemy około 25-30 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni, do zarumienienia
Smaki Na TalerzuJaką pizzę lubicie? Tę na bazie sosu pomidorowego czy może pizzę bianco? Z szynką parmeńską czy może z salami? Ile podniebień, tyle wariacji. Jednak niezależnie od tego co lubimy, jedno musi być idealne – ciasto! Wraz z piecem do wypieku domowej pizzy otrzymałam przepis, który odczarował nieudane wcześniej ciasta – chętnie się nim z Wami podzielę Po pierwsze musimy pamiętać
Kuchnia Bazyliismaku solą i białym pieprzem. Ciasto rozwijamy i smarujemy równomiernie pomidorowym pesto. Skrapiamy tabasco. Układamy kilka plasterków szynki, a na nich równomiernie pieczarki. Całość posypujemy startym serem. Zwijamy ściśle w rulon. Kroimy n plastry grubości 1cm. Rozkładamy na papierze do pieczenia zachowując odległości między ślimaczkami. Jajko roztrzepujemy i smarujemy nim wierzch ślimaczków. Posypujemy oregano. Pieczemy w 210 stopniach C przez
Pyry na Gazścieram na tarce z dużymi oczkami. Szynkę podsmażam na patelni. Do foremek na muffinki wkładam pokrojoną i podsmażoną szynkę, pokrojoną paprykę, szczypiorek i ser. Następnie muffinki prawie do pełna zalewam roztrzepanymi jajkami. Wstawiam do nagrzanego piekarnika do ok 180 stopni i piekę aż jajko nie będzie płynne. Smacznego
Kuchnia Vikistron solą, pieprzem i słodką papryką. Następnie po kolei na każdym kawałki schabu położyć plasterek sera żółtego, szynki i kawałek ogórka, zawinąć w roladkę i spiąć na brzegu wykałaczką. Gotowe roladki ułożyć w natłuszczonym naczyniu żaroodpornym, posmarować wierzch olejem i piec w temperaturze 180 stopni C przez ok. 35-40 minut. Podawać na ciepło z ulubionymi dodatkami
Simply Foodcałej powierzchni rozłożyć liście szpinaku i posypać połową startej mozzarelli. Przy jednej krawędzi ułożyć połowę czosnkowej szynki. Ciasto ściśle zwinąć w rulon, tak, by miejsce złączenia znalazło się pod spodem. Pokroić na kawałki. Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Przykryć i odstawić na 20 minut do napuszenia. Piec w nagrzanym piekarniku, w temp. 180 st. C przez
Cukiernia Pychotkiwole domowe sosy i wiem wtedy co jem;) I burgery zawsze są świeże, gorące, prosto z pieca;) Można je jeść nie tylko w bułce, do tłuczonych ziemniaków, puree czy frytek też świetnie pasują;) Składniki: 500 g mielonego mięsa z szynki 1 średnia cebula ząbek czosnku 5 łyżek octu winnego sól, pieprz, słodka papryka - papryki dość dużo, ma nadać
Zasmakuj Kuchnidelikatnie ale ściśle każdą pierś. Na dużej patelni rozgrzać oliwę i obsmażyć piersi ze wszystkich stron do zrumienienia szynki (po 1 minucie z każdej strony). Rozpocząć od strony, gdzie wypadła końcówka plastrów. Przenieść piersi do naczynia żaroodpornego, przykryć folią aluminiową i piec w piekarniku rozgrzanym do 190 stopni około 25 minut
zadanie-gotowanieposypać startym serem. Następnie ułożyć pozostałe dodatki: pieczarki, kiełbasę i pomidora. Pizzę wstawić do rozgrzanego piekarnika i piec około 15 minut w 180 stopniach. (Czas jest zależny od wielkości pizzy. Należy sprawdzać poziom zapieczenia ciasta.) Jedna z wcześniejszych wersji: z szynką i brokułem
Di gotujemasłem, zmielonymi przyprawami i pestkami dyni. Rozłożyć plasterki szynki, posmarować masą, położyć mięso i zawinąć je w szynkę. Związać sznurkiem. Obsmażyć na maśle na rumiano ze wszystkich stron. Wbić w mięso termometr. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 120 stopni i piec, aż mięso osiągnie wewnątrz temperaturę 56 stopni. Wyjąć i odstawić na 10 minut, aby odpoczęło. Podałam z puree
królestwo garówprzykryc masą brokułowa, na niej rozsmarować porcje sosu i znów przykryc płatami makaronu. Na to znów sos pomidorowy, szynka, odrobina sera, sos pomidorowy. Przykryc makaronem, posmarować sosem i na koniec posypać zółtym serem. Lazagnie wstawić do nagrzanego piekarnika do 220C i piec około 30-40 min. Domowe płaty lazagne. 2,5 szkl. mąki pszennej
Radość kipiąca uśmiechem.rozwałkowuje ciasto na stolnicy. Blachę obsypuję mąką i na to przekładam ciasto. Smaruję sosem pomidorowym lub ketchupem. Układam szynkę, na to ser (najlepszy byłby starty na tarce). Układam pokrojone pieczarki i pomidora. Wkładam do nagrzanego piekarnika. Temperatura piekarnika : 200 °C Czas pieczenia: około 12 minut Podaję z sosem czosnkowym
Kuchnia co dniaMakaron ugotować al-dente. W międzyczasie wymieszać śmietanę, starty ser, jajka- dodając odrobinę gałki muszkatołowej, soli i pieprzu. Szynkę pokroić w drobną kostkę i wrzucić razem z groszkiem i sosem do ugotowanego makaronu. Wymieszać. Naczynie żaroodporne wysmarować margaryną, wlać gotowy makaron. Piec w rozgrzanym piekarniku w temp. 180 st (lub 170 w funkcji termoobieg) przez około 35 minut
Tradycyjna Kuchniapoprzednim poście) Szparagi dokładnie obrać i odciąć zdrewniałe końcówki. Można je delikatnie obgotować w osolonej i posłodzonej wodzie. Szynkę pokroić w paski i owinąć nimi szparagi. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Całość polać beszamelem. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 190*C i piec około 25 minut ( jeśli były ugotowane). Jeśli były surowe dobre będą po około 40 minutach. Udekorować natką piertuszki
Jemy Pijemyciepło jak i na zimno. Znana przekąska imprezowa. Potrzebujemy: 200g suszonych śliwek 2 opakowania szynki parmeńskiej Każdy plaster szynki parmeńskiej przekrawamy w zdłuż na pół i zawijamy w niego 1 suszoną śliwkę. Tak popakowane śliwki układamy w naczyniu do zapiekania i pieczemy około 10min w 180C. Następnie w każdą śliwkę wbijamy wykałaczkę i podajemy. Smacznego
http://szpilkinamiotle.blogspot.com/szynkę i cebule, pieczarki na mniejsze części. Rozgrzewamy patelnię i smażymy na masełku najpierw cebulę, dodajemy po szynkę i pieczarki z fasolką. Smażymy na małym ogniu dodajemy oregano i doprawiamy solą i pieprzem. Po połowie przerzucamy do naczynek przeznaczonych do pieczenia, posypujemy świeżą bazylią i wbijamy po jajku. Układamy pokrojone na ćwiartki pomidorki i zapiekamy w piekarniku
Niezły Młynekplastry, pieczarki pokrojone w plastry, i kurczaka pokrojonego w kostkę (uprzednio go usmażyłam z solą i pieprzem). Piec w piekarniku nagrzanym do 250 stopni przez 10-15 minut, aż będzie rumiana. 2 pizzę zrobiłam już klasyczną – sos pomidorowy, ser żółty, szynka i pieczarki. Smacznego, Anulla
Fabryka pomysłówSkładniki podstawowe: 50 dag szynki wieprzowej. Składniki marynaty: 2 łyżki oleju, łyżka ciemnego sosu sojowego, płaska łyżeczka soli, łyżeczka czosnku po staropolsku, łyżeczka suszonej natki pietruszki, 1/2 łyżeczki ostrej papryki, łyżeczka papryki czerwonej słodkiej w płatkach. Przygotowanie: Składniki marynaty łączę i dokładnie nacieram mięso. Odkładam do lodówki na 12 godzin. Mięso przekładam do woreczka do pieczenia i piekę około
JejKuchniajego nadmiaru. Wewnętrzną stronę delikatnie solimy, a następnie posypujemy zieloną pietruszką. Zmieloną szynkę łączymy z drobno posiekaną papryką czerwoną, doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Przygotowany farsz nakładamy na warstwę pietruszki. 2. Boczek zwijamy w roladę i mocno związujemy nicią spożywczą. Przekładamy do rękawa do pieczenia i posypujemy z każdej strony przyprawami, dodatkowo delikatnie solimy i pieprzymy. Ząbki czosnku
Kuchnia w czekoladziesałatki – pieczone faszerowane bataty – sałatka z pieczonym kalafiorem – sałatka z gruszką i gorgonzolą – sałatka ze szparagami i jakiem – sałatka kebab – sałatka brokułowa – kurczak z batatami – w jednym miejscu wszystkie moje najlepsze przepisy na kolację BURRATA Z POMIDORAMI I SZYNKĄ PARMEŃSKĄ Ilość porcji: 1 Przygotowanie: 5 minut Składniki: – 2 garści
nietylkopasta.plsamo plastrów szynki co szparagów 5 łyżek śmietany żółtko łyżeczka startego parmezanu sól, pieprz kawałek parmezanu do posypania tarty Do dzieła!!! Z podanych składników zagniatamy gładkie ciasto zawijamy je w folię i wkładamy do lodówki na minimum 30 minut, następnie wyklejamy nim dużą formę (ok 24 cm) lub kilka małych (ok 7 sztuk) i przykrywamy papierem do pieczenia na który(...)być ryż, kasza) - obciążamy aby nie urosło w trakcie pieczenia. Tak przygotowany spód na tarte wkładamy do dobrze nagrzanego piekarnika (200 stopni) aż przyrumienią się brzegi. Wtedy zdejmujemy papier z grochem i chwilę podpiekamy spód - aż się zarumieni. Blanszowane szparagi przycinamy do długości tarty i każdą sztukę owijamy w szynkę. Mieszamy śmietanę z żółtkiem, parmezanem i przyprawami. Przygotowane spody
sierotka maRysia w kuchniszklanki płatków żytnich (lub po prostu dać więcej mąki) - 1 łyżeczka proszku do pieczenia - 1/ łyżeczki soli - 1 jajko - 1 mały jogurt naturalny - 4 łyżki oliwy z oliwek (dodatki - można puścić wodzę fantazji) - 2 ząbki czosnku - 300g brokuła - połowa wędzonej piersi kurczaka (można zastąpić szynką lub podsmażonym kurczakiem) - połowa małej cebuli - 1 pomidor - 1/4 papryki - pół szklanki tartego sera(...)nich oliwę, jajko oraz jogurt i wszystko wymieszać. 4. Do masy dodać brokuły, kurczaka, cebulkę, pomidora, paprykę i ser. Wszystko wymieszać. 5. Wypełnić foremki masą i piec ok. 20 minut w piekarniku nagrzanym do temp. 180C. Wspaniale pachną podczas pieczenia, a po wyjęciu z piekarnika już cały dom jest wypełniony ich aromatem. Chwilę po przestudzeniu są już
two broke sistersjajkiem. Orzeszki są bardzo wyczuwalne w smaku i lekko chrupią, a jajko dodaje pieczeni Wielkanocnego akcentu. A jak wiadomo domowe wędliny są najlepsze i najpyszniejsze, pięknie pachną i smakują. Bardzo zachęcam do przygotowania domowych wędlin. Zapraszam :) Składniki: Masa mięsna: 1 kg surowej szynki wieprzowej 3 jajka 2 duże ząbki czosnku sól do smaku pieprz czarny mielony do smaku(...)praskę i dajemy do zmielonego mięsa, wbijamy również jajka, dodajemy orzeszki, sól do smaku ( ja dałam dwie małe płaskie łyżeczki ), dodajemy również pieprz mielony i dokładnie wyrabiamy. 2. Do pieczenia: Foremkę aluminiową za pomocą pędzelka smarujemy olejem i oprószamy bułką tartą, następnie przekładamy do niej połowę masy mięsnej, układamy na długość jajka i przykładamy pozostałą masą mięsną. Masę lekko uklepujemy
IzabelawkuchniSzparagi w boczku z żółtym serem to świetne danie na romantyczną kolację. Nie wymaga od nas wielkich umiejętności kulinarnych i co ważne przygotujemy je maksymalnie w
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!minut Poziom trudności: Raczej łatwe Liczba porcji: 2 W przepisie na polędwiczki zawijane w bekon boczek musi być bardzo dobrej jakości. Jeśli takiego nie znajdziecie, zastąpcie go suszoną szynka serrano Zawijanie mięsa w boczek to patent stary jak świat. Jeśli bekon jest dobry to wyjdzie nam pyszne pieczyste: chrupiące z zewnątrz, lekko słone i soczyste w środku. Kiedy jeszcze dobrze(...)jakichś 20 minut w piekarniku, ale naprawdę warto zaczekać, gdyż efekt jest niesamowity. Polędwiczka jest pachnąca, chrupiąca, niesamowicie soczysta a po przekrojeniu różowa w środku. Gorąco polecamy ten sposób pieczenia zaczerpnięty z bloga Tienda.com . Mięso dobre jest natrzeć pastą i odstawić najlepiej na całą noc, żeby przyprawy miały czas uwolnić swoją moc. Do polędwiczek zawijanych w bekon polecamy ziołową sałatkę
Niedzielny kucharzświątecznego menu. Postawiłam na pastę serową. Można ją zawinąć w szynkę lub liść sałaty-druga opcja bardziej przypadła mi do gustu. SKŁADNIKI: Ok. 30 dkg dobrego, żółtego sera 6-7 cm pora (biała część) 2-3 łyżeczki koncentratu pomidorowego 1-2 Łyżeczki ketchupu a najlepiej pasta w pieczonej papryki, taka jak do Htipiti ( http://kopystkapogarach.blogspot.com/2016/01/htipiti-czyli-pasta-z-pieczonej-papryki.html )-oczywiście bez dodatku(...)tarce). Ser trzemy na drobnych oczkach, dodajemy drobno pokrojony por, koncentrat, ketchup, doprawiamy solą, papryką, pieprzem. Pasta powinna być dość ostra-ale to kwestia gustu. Taką pastę owijamy w szynką i zalewamy żelatyną lub owijamy listkiem sałaty
Kopystką po garachjedyna różnica to wkrojona do mięsa poszatkowana kapusta. Gołąbki bez zawijania robi się bardzo szybko. Czas przygotowania to około 30 minut (w zależności jak sprawnie lepimy klopsiki) a czas pieczenia trochę dłuższy czyli 60 minut. Można je więc przygotować już w półtorej godziny. Czy jednak są to prawdziwe gołąbki? Trochę mamy mieszane uczucia. W gołąbkach jednak chodzi(...)servings Prep time 1 hour Pieczenie 1 hour Calories 280 kcal Wypróbuj nasz sprawdzony i bardzo prosty przepis na gołąbki bez zawijania. Zasmakują każdemu amatorowi gołąbków oraz miłośnikom klopsików. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: Na gołąbki 500 g mięsa mielonego wieprzowego (najlepiej łopatka ale może być też karkówka lub szynka) 500 g białej kapusty (młoda lub stara) ewentualnie kapusta
ProstePesto.plgodzinę. Przygotowałam tortownicę i wyłożyłam ją papierem do pieczenia. Wyrośnięte ciasto ponownie wyrobiłam, po czym uformowałam spód do pizzy, pozostawiając nieco wyższe brzegi. Do rozgrzanego piekarnika do temp. 200 º C wstawiłam tortownicę z ciastem na 10 minut. W międzyczasie przygotowałam składniki do pizzy. Sos wymieszałam z ziołami, pokroiłam pomidory, szynkę oraz oliwki, delikatnie podsmażyłam cebulkę. (W przypadku dodatków
nietadietawyczyszczenie lodówki z różnych resztek. Piekłam ją z mąk orkiszowych, które ostatnio są podstawą moich wypieków. Składniki : Ciasto 42 g świeżych drożdży pół łyżeczki cukru 300 g jasnej mąki orkiszowej 200 g razowej mąki orkiszowej łyżeczka soli ok. 350 ml ciepłej wody 4-5 łyżek dobrej oliwy Dodatki salami polędwica lub szynka ser dojrzewający np. grana padano dwie garści rozmrożonej(...)obok). Zwinąć całość w ścisłą roladę, podwijając końce pod spód. Ułożyć na złączeniu ciasta i odstawić na kwadrans do ponownego wyrośnięcia. Posmarować wierzch rolady rozbełtanym jajkiem i posypać sezamem. Piec w temp. 190 stopni 45-50 minut. Na książkę "Nic nie trwa wiecznie" Sidneya Sheldona natknęłam się przez przypadek poszukując książki Maureen Lee o tym samym tytule. Książka Sheldona miała
Weekendy w domu i ogrodzieudekorować natką pietruszki. Sałatka gyros Sałatka gyros to królowa wśród sałatek. Na jej wyjątkowy smak składa się pieczona pierś z kurczaka, cebula, ogórek konserwowy, kukurydza, kapusta pekińska oraz sos na bazie ketchupu i majonezu. Warstwy składające się kolejno z pieczonych kawałków kurczaka, wiórek cebuli, kukurydzy, ogórków konserwowych, sosu i kapusty pekińskiej wpływają na efektowny wygląd sałatki(...)pastą grzybową, serową bądź szynką. W pierwszym kroku makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Ważne, aby pilnować czasu gotowania gdyż sałatka tortellini z rozgotowanym makaronem nie będzie tak efektowna i apetyczna. Ostudzony makaron wrzucamy do miski i dodajemy do niego pokrojonego w kostkę świeżego ogórka, kawałki ulubionego żółtego sera, połówki pomidorków koktajlowych oraz drobno pokrojoną szynkę drobiową. Zwieńczeniem sałatki jest
Gotowanie...to proste !