Cannelloni pod beszamelem

Cannelloni pod beszamelem

Cannelloni pod beszamelem

Przepis na : kolacja

Ta potrawa łączy miłośników makaronu z miłośnikami mięsa. Jako, że jestem pasjonatem jednego i drugiego, staram się, aby cannelloni gościło na moim stole co jakiś czas. Pomysłów na farsz jest wiele. Mięso mielone, szpinak z fetą i czosnkiem, wersja wegańska z kaszą jaglaną i pieczonymi warzywami. Tutaj przedstawiam wersję z mięsem mielonym duszonym w sosie w stylu bolognese, zapieczoną pod delikatnym beszamelem. Składniki: Farsz: 500g mięsa mielonego (najlepiej z szynki wieprzowej lub łopatki wieprzowej) 1 du... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jacob Tastes

Autor

Jacob Tastes

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, mielone, cannelloni, mięso mielone, sosy, seler naciowy, seler, makarony, makaron, ser, zupa pomidorowa, wegańskie, feta, pasty, sos beszamelowy, szynka, pasta, kasza jaglana, kasza, szpinak, polewa, mięso duszone, dania mięsne, obiad, kolacja, dania z makaronem, pieczeń z mięsa mielonego, mielone z warzywami, makaron na obiad, obiad z makaronem

Inne przepisy z Jacob Tastes

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.