pizzy (ok. 40 cm). 5. Ciasto posmarować sosem pomidorowym, posypać ziołami, pieprzem i serem. Ułożyć na tym szynkę, pieczarki, pomidora i kukurydzę. 6. Wstawić do nagrzanego maksymalnie piekarnika i piec ok 10 min. w temp
Pasja SmakuCiasto posmarować sosem pomidorowym, posypać ziołami, pieprzem i serem. Ułożyć na tym tuńczyka, oliwki, cebulę, pomidora i kukurydzę. 6. Wstawić do nagrzanego maksymalnie piekarnika i piec ok 10 min. w temp
Pasja Smakuszynki, ugotowane szparagi i pomidorki koktajlowe. 4. Jajka wymieszać ze śmietaną, solą, pieprzem i koperkiem. Polać tak przygotowaną masą tartę. 5. Wstawić do nagrzanego do 180 st.C piekarnika i piec przez ok 35 minut. Albo do czasu ścięcia się masy
Pasja Smakuplasterki sera camembert i pomidorki koktajlowe. 4. Jajka wymieszać ze śmietaną, solą, pieprzem i koperkiem. Polać tak przygotowaną masą tartę. 5. Wstawić do nagrzanego do 180 st.C piekarnika i piec przez ok 35 minut. Albo do czasu ścięcia się masy
Pasja Smakużaroodpornym naczyniu wymieszać makaron, pomidory, oliwki, cebulę z oliwą i czosnkiem. Doprawić solą i pieprzem oraz oregano. 7. Przykryte naczynie wstawić do nagrzanego piekarnika i piec ok. 20 minut w temp. 180 st.C
Pasja Smakuposiekany miąższ cukinii i pokrojone na małe cząstki pomidory. 3. Farsz doprawić solą i pieprzem. 4. Gotowym farszem wypełnić wydrążone cukinie i posypać serem. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym i piec przez 25 minut w temperaturze
Pasja SmakuMoże się nie znam, ale ciasto jest naprawdę dobre. Szczególnie pierwszy i ostatni kawałek z dużą ilością kruszonki. Fajny dodatek do kawy - tak na szybko, gdy nie ma czasu piec, a goście w drodze. Szkoda tylko, że nie było bardziej wilgotne. Aha, polecam spożycie całego po otwarciu, niestety po kilku godzinach traci całą wilgotność i trochę przysycha, mimo foliowego opakowania
Pasja Smakusól, pieprz i chili. Dodać do kaszy i wymieszać. Papryki przekroić na połowy, oczyścić z gniazd nasiennych, napełnić farszem. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym i posypać startym żółtym serem. Piec w nagrzanym do 200 st.C piekarniku przez 25 minut
Pasja Smakuchwilę podsmażyć, a następnie przełożyć na dno naczynia żaroodpornego. Łyżeczką napełniać makaron nadzieniem ze szpinaku i fety. Muszle układać na sosie pomidorowym. Całość posypać startym żółtym serem. Przykryć i piec w piekarniku nagrzanym do 180 st.C przez 20 minut. insertCookd("8cc5dcd085a7b59dcc1a482f2435703d
Pasja Smakuminut. Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. Dodać resztę masła i wymieszać. Posolić. Bułeczki posmarować mlekiem. Nożem naciąć głębokie kieszonki w bułeczkach i do każdej włożyć nadzienie. Piec ok. 15 minut w temp. 180 st.C
Pasja Smakułyżkę szpinaku, rozsmarować i ciasno zwinąć. Spiąć wykałaczkami. Na rozgrzanej patelni podsmażyć lekko roladki z każdej strony, a następnie układać je w żaroodpornym naczyniu z niewielką ilością wody. Piec w piekarniku rozgrzanym do 150 st.C przez 20 minut. Podawać na 2-3 łyżkach szpinaku z kaszą kuskus
Pasja Smakuśmietany 18% Wykonanie: Śmietanę w miseczce wymieszać z zupami w proszku. Nie trzeba już jej doprawiać. Pokrojone mięso ułożyć w brytfance lub naczyniu żaroodpornym i posmarować przygotowaną wcześniej śmietaną. Piec 1 godzinę w temperaturze 200 st.C. Przed podaniem można posypać suszonym koperkiem
Pasja SmakuSkładniki sosu połączyć w dowolnych proporcjach w zależności od potrzeby. Ciasto posmarować sosem, posypać startym żółtym serem, ułożyć na nim salami i pokrojone w plasterki pieczarki oraz pomidory. Piec w nagrzanym do 220 st.C piekarniku przez 15-17 minut
Pasja Smakufasolkę. Podsmażać około 5 minut stale mieszając. Warzywa przełożyć do naczynia żaroodpornego, posypać pozostałym czosnkiem, oregano i wymieszać. Na warzywach ułożyć na przemian kurczaka i ziemniaki. Posypać rozmarynem. Piec w piekarniku rozgrzanym do 180 st.C przez 1 godzinę
Pasja Smakupieprz Wykonanie: Ze szparagów usunąć zdrewniałe końcówki, umyć i osuszyć. Każdego szparaga owinąć plastrem boczku i ułożyć w naczyniu do zapiekania. Szparagi polać odrobiną oliwy, posypać solą i pieprzem. Piec w piekarniku w 180 st.C przez 15 minut
Pasja Smaku