końcem pieczenia każdą z łódeczek posypujemy mozzarellą. Podajemy gorące w towarzystwie różnych dipów lub sosów np. z sosem czosnkowym lub tzatzikami . Smacznego Artykuł Łódeczki ze szpinakiem pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujewtedy dodajemy ją do reszty zupy. Żurek podajemy z jajkiem na twardo i gotowanymi ziemniakami lub chlebem. Smacznego Artykuł Żurek z białą kiełbasą i suszonymi grzybami pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujePrzykrywamy ściereczką na której umieszczamy coś ciężkiego (żeby nasze wafle się nie wywinęły) i pozostawiamy na noc do skruszenia. Smacznego Artykuł Mazurek z bakaliami w waflu pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujenajdrobniejszych oczkach tarli lub zmiksować na gładko. Ważne, żeby waga buraków po starciu wynosiło około 450g. Następnie postępujemy dokładnie według przepisu Artykuł Rolada buraczkowa ze śledziem pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujewłaściwie suszymy) w dobrze nagrzanym do 140°C piekarniku przez co najmniej godzinę. Gotowy studzimy i kroimy w kostkę. Smacznego Artykuł Mazurek bezowy napakowany bakaliami pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujenagrzanym piekarniku, w 160°C z termoobiegiem (180°C bez termoobiegu). Gotową pozostawiamy do wystudzenia i zimną posypujemy cukrem pudrem. Smacznego Artykuł Babka nadziewana masą krówkową pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujejabłka (z usuniętymi gniazdami nasiennymi) i pieczemy około 30 minut. Podajemy oczywiście z pieczonymi jabłkami i ulubionymi dodatkami. Smacznego Artykuł Gęsie udka pieczone w soku jabłkowym pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujekrówkową na nią kładziemy ostatni blat ciasta i smarujemy go pozostałą masą. Górę obsypujemy podprażonymi na suchej patelni migdałami. Smacznego Artykuł Mazurek z kajmakiem i masą pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujeMascarpone chwilę ucieramy z nutellą do uzyskania jednolitej masy. Wystudzone ciasteczka smarujemy masą i sklejamy. Na koniec obsypujemy odrobiną cukru pudru. Smacznego Artykuł Drożdżowe kocie oczka pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujeczasie mięso smażymy na gorącej patelni, aż się zarumieni. Podajemy z lekką surówką, ryżem lub chlebkiem pita oraz z dipami. Smacznego Artykuł Shoarma wieprzowa pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujepowinny być miękkie ale nie kruche po upieczeniu. Jeśli za bardzo Wam się przypieką, posmarujcie je, kiedy są jeszcze gorące, zwykłą wodą. Smacznego Artykuł Chlebki pita pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujezwijamy, od strony papryki. Zawijamy ją w folię i odstawiamy w zimne miejsce na co najmniej godzinę. Przed podaniem kroimy w plastry. Smacznego Artykuł Pomidorowa rolada pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujemiski wrzucamy kurczaka, kukurydzę, połowę sera i brokuł. Delikatnie mieszamy (najlepiej rękami). Posypujemy resztą sera i sosem. Smacznego Artykuł Sałatka z brokułem i kurczakiem pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujelodami i owocami. Masę możemy przygotować trochę wcześniej i włożyć do lodówki. Jednak wtedy należy piec je trochę dłużej. Smacznego Artykuł Lava Cake, czyli fondant czekoladowy pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujetermoobiegu) przez około 11-12 minut do zezłocenia. Smacznego A oto efekt końcowy A oto bułeczki w wersji mini Artykuł Domowe bułki na hamburgery pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotuje