dente. Ugotowany i odcedzony dodajemy do sosu i delikatnie mieszamy. Podajemy obsypany drobno posiekaną natką pietruszki i stratym serem. Smacznego Artykuł Makaron w sosie dyniowym pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujetworząc roladkę. Tak samo postępujemy z resztą naleśników. Na koniec każdą roladkę kroimy w grube paski (tak jak sushi). Smacznego Artykuł Naleśnikowe roladki z wędzonym łososiem pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujeokoło godziny do tzw. suchego patyczka. Gotowe pozostawiamy do wystudzenia i na koniec posypujemy cukrem pudrem. Smacznego Artykuł Ciasto z gruszką i kawałkami czekolady pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujeskładniki na dressing łączymy ze sobą w misce. Polewamy nim sałatkę tuż przed podaniem. Idealnym dodatkiem będą chrupiące grzanki. Smacznego Artykuł Sałatka z wątróbką i figą pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujesuchej patelni podprażamy pestki dyni i przygotowujemy grzanki. Zupę podajemy gorącą z pestkami dyni i grzankami. Smacznego Artykuł Rozgrzewający krem z pieczonej dyni i papryki pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujefrytkownicy w 160°C). Gotowe układamy na ręczniku papierowym do odcieknięcia nadmiaru tłuszczu. Podajemy gorące, jako dodatek do dania głównego. Smacznego Artykuł Pączki ziemniaczane pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujekoniec kapustę dodajemy do mięsa i delikatnie wszystko mieszamy. Idealnym dodatkiem są pączki ziemniaczane lub po prostu chleb. Smacznego Artykuł Duszona kapusta kiszona z mięsem pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujezłoty kolor. Na koniec przekładamy je na ręcznik papierowy do odsączenia nadmiaru tłuszczu. Podajemy gorące. Idealnie pasują do wszelkiego rodzaju sosów. Smacznego Artykuł Kuleczki fasolowe pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujeprzykrywamy ją drugim blatem ciasta bezą do dołu. Górę ciasta smarujemy śmietaną z kajmakiem. Na koniec posypujemy całość sezamem. Ciasto pozostawiamy do schłodzenia. Smacznego Artykuł Sezamowiec pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujeokoło 60 minut. Gotową pieczeń możemy podawać zarówno na gorąco jak i na zimno w towarzystwie sosów lub dipów. Smacznego Artykuł Wieprzowa pieczeń rzymska pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujeserek. W miseczce łączymy składniki dressingu, aż powstanie gładki sos. Sałatkę tuż przed podaniem polewamy dressingiem i posypujemy sezamem. Smacznego Artykuł Sałatka z łososiem i szpinakiem pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujetermoobiegiem) przez około 60 minut do tzw. suchego patyczka. Gotowy studzimy i ewentualnie obsypujemy cukrem pudrem. Smacznego Artykuł Keks z suszonymi owocami pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujesłonecznika podprażamy na suchej patelni i jak ostygną dodajemy do sałatki. Tuż przed podaniem sałatkę polewamy sosem (kremem) balsamicznym. Smacznego Artykuł Sałatka z winogronami i rukolą pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujegłębokim tłuszczu (np. we frytkownicy w 170°C) aż nabiorą ładnego brązowego koloru. Gotowe przerzucamy na ręcznik papierowy do odsączenia i podajemy. Smacznego Artykuł Mięsne kulki pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotujedobrze nagrzanego piekarnika i pieczemy około godzinę w 160°C z termoobiegiem (bez termoobiegu 180°) do tzw. suchego patyczka. Gotowy wystudzić. Smacznego Artykuł Sernik Isaura pochodzi z serwisu PatiGotuje
PatiGotuje