Wieprzowa pieczeń rzymska

Wieprzowa pieczeń rzymska

Wieprzowa pieczeń rzymska

Przepis na : śniadanie

Wieprzowa pieczeń rzymska to świetne rozwiązanie na obiad. Świetnie pasuje do każdego rodzaju sosu. Genialne jest w niej również to, że jeśli wam ona zostania możecie ją wykorzystać jako domową wędlinę. Ja najczęściej piekę ją właśnie z myślą o kanapkach Wieprzowa pieczeń rzymska Składniki: 500 g mielonego mięsa wieprzowego (u mnie karkówka) 1 jajko 2 ząbki czosnku 3-4 łyżki bułki tartej ulubione przyprawy (u mnie mielone ziele angielskie, papryka słodka i ostra, majeranek) 4 jajka ugotowane na twardo tłusz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu PatiGotuje

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Autor

PatiGotujePatiGotuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, tarta, mięso, mięso mielone, bułki, sosy, obiad, karkówka, śniadania, dipy, kanapki, boże narodzenie, impreza, wielkanoc, wieprzowina, mięsa pieczone, tarta na słodko, karkówka pieczona, pieczona karkówka, karkówka na obiad

Inne przepisy z PatiGotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.