J ajka - znakomity temat świąteczny i śniadaniowy :), kilka ciekawych past np. zielona, czerwona i żółta, a każdy kęs może smakować inaczej. Porcje:
SzczyptaSmaQKochani! Przyznam się Wam , że jestem niesamowicie dumna! Tak, tak...Bo zrobiłam PO RAZ PIERWSZY duże rogale śniadaniowe według przepisu MARGARYTKI Nieznacznie go zmodyfikowałam, bo
Z Kuchni Do KuchniCo powiecie na kanapki z wędzoną makrelą oraz kanapki z twarożkiem z rzodkiewką i salami spinata ? Tak zwyczajnie, ale smacznie. Miłego dnia i dobrego weekendu
noteskulinarnyfigaDziś Walentynki, bojkotować nie będę. Każdy ma prawo do celebracji miłości. Życzę Wam jednak, by każdy dzień był jak dziś, pielęgnujcie Waszą miłość i to nie
BaRepasMuszę się Wam przyznać, że od czasu kiedy zrobiłem swoje pierwsze pieczywo, a dokładniej bułki, w domowych warunkach, coraz bardziej mi żal chodzić do piekarni i
BaRepasDzisiejszego ranka robimy racuchy! Dietetyczne! Smaczne! Z dużym i grubym plastrem jabłka! SKŁADNIKI NA 3 PORCJE RACUCHÓW: - 2 jabłka wydrążone z gniazd nasiennych - 1/2 szklanki
SMYKWKUCHNI...tak tak, znowu kanapka. Czasem taka kanapka potrafi na długo załatac dziurę w brzuchu, szczególnie jeśli się jest w biegu! Ja od rana w biegu! Zamiast
Z Kuchni Do KuchniBardzo szybkie i bardzo zdrowe śniadanko dla dzieci.Płatki kukurydziane z dodatkiem amarantusa eksponodowanego.Naturalnie wzbogacona całość Cynamonowym Rajem od ZiarenkowoJeszcze ciepłe mleko ! Szybciej nie można
Z Kuchni Do KuchniSkładniki: 4 szklanki mąki pszennej,15 g świeżych drożdży,1,25 szklanki mleka,2 łyżki cukru,1 jajko,3/4 łyżeczki soli,2 łyżki masła. Przygotowanie
Aga w kuchni