pasta - 17303 przepisów (strona:590/1154)

Warstwowy deser z tapioki 176

Składniki: 100 g ziarenek tapioki 2 szklanki mleka 1-2 łyżki słodzidła 1/2 łyżeczki pasty waniliowej 20 g gorzkiej czekolady 100 g borówek 100 g truskawek 1 saszetka kisielu typu gorący … Czytaj dalej Warstwowy deser z tapioki

czarrna od kuchni
Zupa tajska z kurczakiem 76

prosta w przygotowaniu oraz pełna automatycznych przypraw. Zupa cieszy się ogromną popularnością. Przepis pochodzi od sympatycznej Moniki. Dziękuję bardzo za przesłanie przepisu. Składniki łyżka oleju kokosowego 2 łyżeczki czerwonej pasty curry 1 pojedyncza pierś kurczaka 1/2 cebuli 1 cukinia  … The post Zupa tajska z kurczakiem appeared first on Smaczne potrawy

Smaczne Potrawy
Makaron razowy z szybkim pesto bazyliowym 102

razowy z szybkim pesto bazyliowym to propozycja na szybkie danie obiadowe. Ten posiłek jest zdrowy, smaczny i bardzo pożywny. Obiad przygotujemy dosłownie w 12 minuty. Spróbujcie… Przepis na Pasta z pesto pietruszkowym Składniki 2 garści listków bazylii 1/4 szklanki oliwy 2 ząbki czosnku 25 g parmezanu 50g orzeszków ziemnych (niesolone) sól pieprz 100g makarony razowego Makaron razowy z szybkim

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Kanapki z pastą z kurczaka 151

kubeczek twarożku grani sól, pieprz szczypiorek rzodkiewka ogórek ulubione pieczywo Przygotowanie: Fileta ugotować w osolonej wodzie, ostudzić i pokroić w kawałki. Kurczaka i twarożek … Czytaj dalej Kanapki z pastą z kurczaka

czarrna od kuchni
10 roślin bogatych w witaminę C do uprawy w domu 83

kolendra jest jednym z pierwszych ziół używanych przez ludzkość, datowanym na 5000 lat p.n.e. i wspomnianym w pismach historycznych już w 1500 r. p.n.e. Jest to bardzo popularny składnik past curry, smażonych potraw, dipów, guacamoles i sals. Smak kolendry można określić jako jasny i cytrusowy. Roślina jest bogata w witaminę C. Jedna mała filiżanka (16 g) świeżych liści zapewni

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Nie ogarniam! Co jeść? Przepisy oraz porady dla mam i zapracowanych 76

tylko sztab dietetyków, którzy dbają o odpowiednie zbilansowanie posiłków, ale także kucharze, którzy wymyślają wyjątkowo różnorodne pyszności – pokażę Wam jak wyglądały moje dania przez trzy dni: Śniadanie: Pasta z białej fasoli z zaatarem, mini-sałatka z papryką, ogórkiem, kukurydzą i czerwoną cebulką, pieczywo | II Śniadanie: Czekoladowy pudding z tapioki z musem mango | Obiad: Indyk chimichurri, komosa ryżowa, surówka

Poezja smaku
Sałatka z kurczaka, z żurawiną i orzechami włoskimi 95

gotuje fest rosół z dużą jego ilością. Ale teraz już wiem, że co się nie zje to można smakowicie przerobić na taką sałatkę lub nawet można by powiedzieć pastę do chleba. Niewiele w niej składników, ale maksimum smaku – do kurczaka wystarczy dodać żurawinę, selera i orzechy włoskie, aby doznać rozkoszy w gębie. Do tego prosty sos – składniki

Smaczna Strona
Jak ugotować fasolę czerwoną w szybkowarze 105

szybkowarze Jeśli posiadacie szybkowar bardzo polecam wam ugotowanie w nim fasoli czerwonej. Największym atutem tego rodzaju gotowania jest czas. Fasola to składnik wielu popularnych dań. Można przygotować z niej pasty, sałatki, potrawki i gulasze, zupy. Fasolę najczęściej kupujemy w formie suszonej oraz w gotowej już ugotowanej w słoiku lub puszce. Poniżej przedstawiam Wam podstawowy sposób gotowania fasoli suszonej. Możecie ugotować

Dorota Smakuje
Haystack sałatka 81

najwyższej jakości z Domu Oliwnego . Wrzuć odlaną z płynów fasolkę, dopraw solą, pieprzem i chwilę ją podsmaż. Sos Guacamole Wszystkie składniki włóż do pojemnika i oczywiście ugnieć je na pastę. Sos Ranczerski Po pierwsze i jedyne wymieszaj wszystkie składniki ze sobą. Sos Picante Tutaj też tylko jeden punkt, włóż wszystkie składniki do blendera i zmiksuj. Sałatki Świata to cel mojej

RafalCook

Proponowane wyszukiwania