Przepis na : śniadanie
Z kilku prostych składników, zaledwie w kilka chwil można otrzymać pyszną sałatkę. Jeśli jajka zetrzemy na tarce o grubych oczkach otrzymamy smaczną pastę na kanapki. Zapewniam Was, że z chrupiącą bułeczką ta sałatka smakuje wybornie. Jeśli nie lubicie pora, można go pominąć ale zapewniam, że nadaje tej sałatce fajnego smaku. 10 jajek puszka groszku konserwowego 1/2 pora czerwona cebulka sól, pieprz mały majonez Jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę. Groszek odcedzić. Pora i cebulkę drobno pokro... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...