Zarówno ja, jak i moja rodzina przepadamy za śledziami. Serwujemy ja na niemalże większości spotkań rodzinnych. Do moich ulubionych należą śledzie w śmietanie oraz śledzie po
MeCooksJakie to było pyszne, matko i córko. Tzn. spodziewałam się fajnego efektu, ale nie aż tak. Nie pamiętam czemu zrobiłam tytułową pastę, ale coś mi świta
KardamonovyAromatyczne curry które podałam z czarnym ryżem,krewetkami watakame i grzybami schitake. Do to moje ulubione wędzone tofu. Trochę Azji na talerzu w te
wesoła kuchniaJedną ręką chwycić tułów kalmara, a głowę i macki drugą – pociągnąć -1 Z tułowia (tuby) wyjąć szkielet, przezroczystą chrząstkę … - 2 Wyjąć i usunąć białe błony. Zdjąć
królestwo garówSkładniki: ok. 15 muszli makaronowych do nadziewania 100 g paluszków surimi 3-4 krążki ananasa z zalewy ½ puszki kukurydzy ½ pora 1-2 łyżki majonezu sól i
czarrna od kuchniSkładniki: 2 polędwice z dorsza (ok. 250 g) 3 średnie cebule 300 ml śmietany sól i pieprz olej, łyżka masła Przygotowanie: Cebulę zeszklić na oleju z
czarrna od kuchniSkładniki: 200 g ryżu 500 g filetów z morszczuka 3 jajka 1 słoik krojonych pomidorów 150 g sera żółtego przyprawa do ryb pieprz cytrynowy sól ziołowa
czarrna od kuchniSkładniki: 100 g krewetek 1 łyżka majonezu 1 łyżka serka śmietankowego 1/2 papryki czerwonej sól, pieprz sok z cytryny szczypiorek 1 łyżka masła 1 ząbek czosnku
czarrna od kuchniDziś podrzucam garść propozycji na szybkie przekąski z tortilli. Możecie wykorzystać do nich to, co macie akurat w lodówce, to co wykorzystujecie właśnie do przygotowania sałatki
czarrna od kuchni5/5 - (31 votes) Wigilijny śledzik po kaszubsku Wigilijny śledzik to pyszności nieziemskie i dlatego też zdjęcie jest jakie jest Bo zanim się porządnie przymierzyłam i coś
Ogrodnik w podróżyŁosoś ze szpinakiem , zapiekany w cieście francuskim, to danie które zawsze smakuje wszystkim moim gościom. Ja po raz pierwszy skosztowałam tego dania w jednej z restauracji
MeCooks