Jeśli najdzie ochota to nie ma zmiłuj się tylko kapusta do garnka i gotujemy. Tak powstał ten pyszny bigos, którego polecam z całego serducha. Popróbujcie, jest niesamowicie smakowity. Szybki bigos. CZYTAJ DALEJ
Moje Małe CzarowanieUwielbiam sushi w każdej postaci, także to wegańskie! Wykorzystałam wege pastę na bazie migdałów do przygotowania tych kolorowych roleczek z serkiem, awokado, mango i czerwona kapustą. Są banalnie proste w przygotowaniu! Zapraszam Was serdeznie na wege sushi z serkiem migdałowym i warzywami! Wege sushi z … Artykuł Wege sushi z serkiem migdałowym i warzywami pochodzi z serwisu
FlymetothespoonSkładniki: 1/2 kapusty pekińskiej 1/2 opakowania sera feta 1/2 słoika marynowanego czosnku chili 1/2 słoika marynowanych mini-korniszonów szczypiorek sos vingeret Przygotowanie: Pekinkę posiekać, fetę pokroić w kostkę, ogóreczki na połówki, … Czytaj dalej Sałatka grillowa z fetą
czarrna od kuchniKulinarna podróż do Chin we własnych czterech kątach. Przepis bardzo prosty, bardzo smaczny i idealny dla osób unikających mięsa. Artykuł Noodle z kapustą i marchewką pochodzi z serwisu Pieprzyć z Fantazją
Pieprzyć z FantazjąSkładniki: 1 opakowanie pieczywa do kebabu (u mnie 5 szt) 30 dkg fileta z kurczaka 1 pomidor 1/2 papryki kawałek młodej kapusty szczypior oliwa z oliwek musztarda przyprawa do kurczaka … Czytaj dalej Kebab drobiowy
czarrna od kuchniwstaw do nagrzanego do 180 °C piekarnika na około 15-20 minut, aby lekko się obsuszyły. Podawaj pulpeciki z sosem pomidorowym i surówką, np mieszanką zielonej sałaty, rzodkiewki, czerwonej kapusty, startej marchewki, doprawionej sosem winegret
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskasokiem z cytryny i obtaczamy w mące. Nadmiar mąki strząsamy. Smażymy na głębokim oleju na rumiany, złoty kolor z obu stron. Smażoną flądrę możemy podać z surówką z kapusty i na przykład frytkami. Smacznego
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!kilka dużych liści z kapusty kiszonej lub białej 1 szkl ryżu 450 g mięsa mielonego sól pieprz 2 łyżki koncentratu pomidorowego Ryż gotujemy w 2 szkl wody aż do wchłonięcia całego płynu i odstawiamy na ok 30 min . Przestudzony ryż mieszamy z mięsem i przyprawami, dodajemy również koncentrat. Mieszamy masę dokładnie. Naczynie zaroodporne smarujemy olejem
Gotowanie jest łatwePysznych surówek nigdy dość. tym razem połączyłam kapustę pekińską z ziołami i było to świetne połączenie. Idealna jest do mięs czy do kanapek, ja zajadam samą bo tak lubię. Polecam gorąco. Surówka pekińska z marchewką. CZYTAJ DALEJ
Moje Małe CzarowanieKapusta pekińska jest bardzo popularna wśród sałatek. U mnie nie inaczej, dziś z roladą kozią i ogórkami, jest pyszna. Polecam do mięs czy kanapek, ja zajadam samą. Sałatka z pekinki. CZYTAJ DALEJ
Moje Małe CzarowanieZakupiłam fioletowe bataty i szybko postanowiłam zrobić z nich placki z chrupiącymi brzegami. Do placków podałam smażoną kapustę pack choi i sos jogurtowy i było to połączenie idealne. Polecam gorąco. Placki z batata. CZYTAJ DALEJ
Moje Małe Czarowanieformie wideo krok po kroku. Przepis na barszcz ukraiński Składniki: 1 kg żeberek wieprzowych, 1 kg buraków, 2 marchewki, 2 cebule, 2 ząbki czosnku, 25 gramów kapusty kiszonej, 15 szklanki ugotowanej białej fasoli, natka pietruszki, olej, majeranek, sól, pieprz. Jak zrobić barszcz ukraiński – przepis wideo Ten przepis znajdziesz u nas również w formie tekstowej: Prawdziwy barszcz ukraiński. Przekonaj
Kulinarna Polskajest zupa bardzo pyszna, pożywna, aromatyczna, jest idealna. Wielbiciele pomidorówki będą zachwyceni bo smakuje wybornie a dodatek ryżu świetnie ją zagęszcza. Polecam gorąco. Zupa pomidorowa z kapustą. CZYTAJ DALEJ
Moje Małe Czarowanie