Przepis na : obiad
Ostatnio oglądając jeden z odcinków programu Kuchenne rewolucje, widziałam jak prowadząca przygotowuje dla restauracji popisowe danie - kapuśniak po węgiersku. Był z dużą ilością suszonej czerwonej papryki, co nadało mu całkiem innego charakteru niż zupa, którą znam od lat. A że moja kapusta już sie zakisiła to postanowiłam zrobić z niej właśnie mocno paprykowy kapuśniak po węgiersku, tym bardziej że ostatnio zaopatrzyłam się i w węgierską paprykę i w pastę paprykową w tubce. Sam wywar zrobiłam tak jak to rob...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...