Szybka i łatwa do zrobienia surówka z kapusty pekińskiej. Pyszna, zdrowa i kolorowa surówka, która idealnie nada się do każdego dania obiadowego o nie tylko! Artykuł
Kulinarne CudaSałatka jajeczna z awokado. Sałatka jajeczna z awokado Sałatka jajeczna z awokado to proste, a jednocześnie niezwykle smaczne danie, które idealnie sprawdzi
Moja Książka KucharskaTo bardzo smaczny sos do jajek, wędlin, kanapek, wrapów oraz warzyw surowych czy gotowanych. Yellow sauce to sos na bazie majonezu doprawiony białym chrzanem oraz musztardą
Dorota SmakujeWłoska sałatka z jajkiem zwana też sałatką nicejską a po włosku salade nicoise lub insalata nizzarda. Jej bazą jest miks ulubionych sałat a dodatkami przede wszystkim
Dorota SmakujeRoladki z naleśników bez mąki. Smaczna przekąska do pracy i na imprezy. Składniki: na 3 naleśniki: 3 jajka, 75 g sera mascarpone, 15 g miękkiego
Lena GotujeChcesz zaskoczyć swoją rodzinę i gości podczas wielkanocnego śniadania? Warto postawić na coś nowego i oryginalnego! Doskonałym pomysłem na Wielkanocny przysmak są faszerowane jajka w panierce
Via GustoSkładniki: • 1 kg młodych ziemniaków • 2 duże zielone ogórki • pęczek szczypiorku • pęczek koperku Sos: • 1/2 szklanki białego octu winnego • 1/2
To co kochamSkładniki: ? po 2 pomidory czerwone i żółte ? 4 kiwi ? 1 awokado ? 2 łodyżki selera naciowego Sos: ? 3 łyżki oliwy ? 3 łyżki soku z cytryny ? 1 łyżeczka
To co kochamSkładniki: ? 2 filety z tuńczyka ok 150 g każdy ? garść różnych sałat – mix Marynata ? 5 łyżek oliwy ? 1 ząbek czosnku ? 1 mała ostra papryczka ? 1
To co kochamZaskakujący smak marynowanego sera! Gdy jadłam go pierwszy raz, byłam pewna, że to kurczak. Nawet prosiłam koleżankę o przepis na kurczaka! Jeszcze zdążycie przygotować na imprezę
To co kochamPierwszy raz w życiu jadłam i gotowałam sarninę! Mięso w smaku wyborne, dodatkowo smak dziczyzny podkreślony został sosem z żurawiny i chrzanu. Składniki na 2 porcje
To co kochamZimą też można grillować… jeśli mamy odpowiednią patelnię. Grillowana karkówka smakuje tak samo jak latem. Papryka faszerowana kapustą z pieczarkami idealnie komponuje się z kruchym
To co kochamSezon na sos tzatziki rozpoczyna się razem z sezonem grillowym. To bardzo popularny, smaczny i szybki sos do mięsa, warzyw, czipsów lub jako dodatek do pieczywa
To co kochamCaprese to sałatka pochodząca z południowych Włoch. Przyrządza się ją z pokrojonych w plastry pomidorów oraz mozzarelli przełożonych na przemian, polanych sosem z oliwy z oliwek
To co kocham