Sałatka przekąskowa pięknie prezentuje się na stole i jeszcze lepiej smakuje. Doskonale sprawdzi się na różne okazje. Artykuł Sałatka przekąskowa pochodzi z serwisu Kulinarne Cuda .
Kulinarne CudaSzybka i smaczna sałatka z tortellini oraz pomidorami, ogórkiem zielonym, rzodkiewką, mixem sałat z niewielkim dodatkiem majonezu. Świetnie sprawdzi się zarówno na wynos do lunchboxa
Lena GotujeNiezwykła sałatka z makaronem w kształcie ryżu! Składają się na nią świeże ogórki, kukurydza konserwowa oraz aromatyczny koperek. W połączeniu z serem żółtym i czosnkiem tworzą
Via GustoSurówka do obiadu z pomidorem, ogórkiem małosolnym oraz szczypiorkiem. Szybka, łatwa i pyszna. Składniki: 2 duże pomidory - u mnie malinowe, 2 duże ogórki małosolne, pół
Lena GotujeJeśli nie znacie tego genialnego połączenia, to przygotujcie się, bo oto nadchodzi Wasza nowa ulubiona sałatka tego lata. Sałatka z grillowanymi brzoskwiniami, szynką parmeńską i burratą
Na-talerzu.plUkochacie te ziemniaki tak jak my. Piekłam już różnie ziemniaki ale te to jest bomba, chrupiąca skórka, mięciutkie, kremowe wnętrze. Idealne ziemniaki z fasolką tak jak
Moje Małe CzarowanieSzaszłyki z tofu wędzonego, wcześniej odpowiednio zamarynowanego i mocno podpieczonego do złudzenia przypominają smak kiełbaski z ogniska. Ja je uwielbiam! Ta sałatka z szaszłykami to propozycja
Delicious PlaceSezon na bób w pełni! Do tej pory w naszym domu jedliśmy sam bób. Ugotowany, jako przekąska w ciągu dnia. Sceptycznie podchodziłam do sałatki z bobem
Przepiski.plZacznę od tego, że opcji tej sałatki może być sporo. Można do niej użyć młodych ziemniaków, starych, mrożonej fasolki lub tej świeżej, dobrze sprawdzą się różnego
KardamonovyGenialne, naprawdę. Zrobiliśmy je tydzień temu i wczoraj. I będziemy je robić często. Nie są bardzo czasochłonne i pieką się sprawnie. Wiecie co jest dziwne? Niesamowicie
KardamonovyTak, wiem, oryginalna wygląda inaczej. Cóż. Robiłam ją wiele razy, wiele razy robiłam jej zdjęcia. I ciągle wychodziło nie tak jak chciałam. Dziś w końcu mi
KardamonovyNie przepadam za tą kapustą, właściwie nie wiem czemu. Przy okazji ostatniego ogniska chciałam zrobić coś innego sałatkowego i wpadłam na pomysł zrobienia coleslawa z pekinką
KardamonovyA już nawet nie pamiętam do czego go zrobiłam, zdjęcie czekało w kolejce na publikację. Nie muszę chyba jednak nikomu podpowiadać, do czego można go zużyć
KardamonovyNadal walczę z warzywami „leżało, to wziąłem”. Za tydzień jedziemy na wakacje, więc trzeba wszystko wyjeść. Ilość warzyw w domu nadal mnie przerasta
KardamonovyPasta w smaku bardzo przypomina ajvar. Postanowiłam jednak nie miksować całości, tylko zostawić w takiej właśnie wersji. Wiecie jakie to jest dobre? Najlepsze na drugi dzień
Kardamonovy