stopniowo zwiększając obroty. 3. Ugotowany makaron mieszamy z sosem. Całość możemy udekorować borówkami, skyrem i listkami mięty. Smacznego! Artykuł Makaron z borówkami i skyrem w 10 minut (3 składniki) FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongmieszamy i gotujemy na małym ogniu 20-25 minut pod przykryciem, aż kasza wchłonie cały płyn. Podajemy z posiekaną natką i parmezanem. Smacznego! Artykuł Pęczotto z porem i pieczarkami FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be StrongPrzed podaniem chłodnik posypujemy grubo posiekanymi orzechami. Do każdej miski z zupą, wkładamy 1-2 kostki lodu, ozdabiamy koperkiem i dymką. Smacznego! Artykuł Torator – chłodnik bułgarski z ogórka FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongpapierem do pieczenia, wierzchy posypujemy bułką tartą. Pieczemy 15 minut w 250 stopniach. Po upieczeniu cukinie odkładamy na 5 minut i podajemy. Smacznego! Artykuł Cukinia faszerowana tuńczykiem i ricottą FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongprzygotowaną masę. Wyrównujemy i na wierzchu delikatnie wbijamy borówki. Pieczemy 25 minut w 160 stopniach, całkowicie studzimy i posypujemy wiórkami. Smacznego! Artykuł Ciasto z komosy i twarogu z orzechami FIT bez mąki, cukru i tłuszczu pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongbezpośrednio po przygotowaniu z dodatkami. DODATKI: Chorizo podsmażamy na suchej patelni, aż będzie chrupiące, szczypiorek siekamy, a fetę rozkruszamy. Smacznego! Artykuł Zupa krem z cukinii z fetą i chorizo FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongnakładamy chochelką i pieczemy przez 7-8 minut, aż się zarumienią i nabiorą chrupkości. Podajemy z ulubionymi owocami i ksylitolem w pudrze. Smacznego! Artykuł Wegańskie gofry z 3 składników FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongpełna dodatkową wodą. Tak przygotowane ogórki można podawać już tego samego dnia, a jeszcze lepsze są na następny dzień. Smacznego! Artykuł Błyskawiczne ogórki do obiadu – sałatka z ogórków FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongniej układamy zgrillowane szparagi, pokrojone na ćwiartki jajka i posypujemy serem oraz pokruszonymi orzechami. Doprawiamy solą i pieprzem, skrapiamy oliwą. Smacznego! Artykuł Sałatka z grillowanymi szparagami, jajkiem i orzechami FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongogniu. Placki podajemy ze skyrem i pieczonym rabarbarem. Polewamy syropem, który wytworzył się podczas pieczenia rabarbaru i posypujemy posiekanymi pistacjami. Smacznego! Artykuł Pełnoziarniste placki z ricotty z pieczonym rabarbarem FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be StrongNastępnie na talerzach łyżeczką układamy ricottę i ponownie całość skrapiamy octem lub kremem balsamiczny. Doprawiamy solą i pieprzem, posypujemy ricottą salata. Smacznego! Artykuł Sałatka z truskawkami, awokado i ricottą FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongwyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy w 220 stopniach przez 25 minut. Podajemy np. z miażdżonymi ziemniakami i buraczkami. Smacznego! Artykuł Pieczone kotleciki Szu Szu z miażdżonymi młodymi ziemniakami FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongkoperek. Całość dokładnie mieszamy, doprawiamy i dodajemy sok z cytryny, schładzamy. Podajemy z sadzonym jajkiem, ugotowanymi młodymi ziemniakami i koperkiem/szczypiorkiem. Smacznego! Artykuł Chłodnik litewski na bogato z jajkiem sadzonym FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongpieczemy 30 minut, a następnie zwiększamy temperaturę do 180 stopni i pieczemy 20 minut. Kroimy i podajemy po ostudzeniu. Smacznego! Artykuł Pełnoziarniste ciasto drożdżowe z truskawkami i migdałową kruszonką FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be StrongC/obr. 1 . Dodajemy pomidory, cukier, sól, pieprz, chili, bazylię i tymianek, gotujemy 10 min/100°C/obr. 2 . Smacznego! Artykuł Pulpety z indyka nadziane mozzarellą z sosem marinara i pieczonymi szparagami FIT pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strong