nieco "uleżeć" bo grube warstwy pełne składników trochę odstawały. Wpadłam na pomysł, by chlebek owinąć ciasno folią spożywczą i włożyć na jakiś czas do lodówki - z pewnością było to dobre posunięcie - minusem był fakt, że nie mogąc się doczekać kontynuacji "dzieła" nie pozwoliłam mu zbyt długo w tej lodówce siedzieć czyli po niespełna godzinie zabrałam się za dekorację a zaraz
Apetyt na więcej - jadłodajnia dla duszy i ciała"Jedz brudniej i czuj się lepiej" to książka, której autorem jest dr Josh Axe. Można ją nabyć na stronie dobreksiążki.pl . Opis wydawcy: "Jedz
Di gotujeDziś do mojego obiadowego przepisu, użyłem polędwiczek wieprzowych z certyfikatem jakości QAFP. O QAFP już kilka razy Wam wspominałem, przy okazji relacji z warsztatów. Jest to
Parowar Faceta