Pada niesamowicie, jest ciepło, czyli jednym słowem idealne warunki dla grzybów. Grzyby rosną po deszczu, między innymi moje ulubione kurki. Sos kurkowy to mój ulubiony sos
codojedzeniaWypróbujcie przepis, póki sezon na kurki trwa! Sos z kurek ( kurkowy ) – Składniki Kurki 0,5kg kurek Masło kilka łyżek Cebula 1 średniej wielkości Czosnek 3
Kulinarne PrzebojeSos serowy z sera pleśniowego i serków topionych – uwielbiam! <3 Sos serowy z sera pleśniowego i serków topionych – Składniki: Ser pleśniowy 1 opakowanie
Kulinarne PrzebojeSos pieczarkowy to mój drugi, tuż po sosie kurkowym, ulubiony sos grzybowy :) Sos ten świetnie pasuje do placków ziemniaczanych, dań mięsnych, czy też potraw z makaronem
Kulinarne PrzebojePieczarki w kremowym sosie parmezanowym – to idealny dodatek do makaronów, czy ryżu. Sprawdzi się również idealnie jako sos do smażonej/pieczonej piersi z kurczaka i
Kulinarne PrzebojeSos winegret to podstawowy zimny sos do wszystkich surówek i sałatek, pochodzi z kuchni francuskiej. Niezastąpiony szczególnie teraz latem przy ogromnej podaży świeżych warzyw i owoców
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Follow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Super kremowy hummus i bez grudek! Nie szukaj dalej mamy tu idealny przepis dla Ciebie. Z
CRAVEmonkeySos winegret czy vinaigrette, sos do sałatek, absolutny klasyk w kuchni francuskiej, król wszelakich świeżych sałatek, dań warzywnych. Skropiona nim pizza czy foccacia smakuje dla mnie
Zasmakuj KuchniPrzyznam szczerze że trochę sceptycznie podchodziłam do tematu no bo jak się ma cukinia do keczupu? :) ani jej kolor ani jej smak nie przypomina tego
Andzia PichciSKŁADNIKI 1 kg ziemniaków 200 g boczku 3 cebulki dymki 1-2 ząbki czosnku 1-2 łyżki oliwy extravergine d'oliva 3-4 łyżki
La grande e la piccola cuocaDziś chciałam zaproponować Wam sals ę mango, która jest znakomitym dodatkiem do potraw mięsnych i rybnych. Słodki i
La grande e la piccola cuoca