Na blogu można znaleźć przepis na tradycyjne gołąbki jak również na gołąbki bez zawijania . Tym razem zapraszam na gołąbki bez zawijania w wersji pieczonej
magiczna kuchnia KasiObiad znakomity na mym stole a czy i na Waszym będzie? zdecydujcie sami. Ja tylko napisze że warto bo mięso tak upieczone jest soczyste, kruche i
Moje Małe CzarowanieAromatyczne mięsne kuleczki ze słodką żurawiną to świetny pomysł i ciekawa propozycja dla fanów połączenia mięsa z owocami. Składniki: 300g fileta z kurczaka 400g mięsa z
Szalona Kuchnia Eweliny14 . 07.2018 Magda Leczo to świetne danie, które zawsze wszystkim smakuje, wykarmie głodną i dużą rodzinę, a dzięki prostemu przygotowaniu, kucharz też ma mało pracy
Smaczna StronaDla łasucha i nie tylko. Bardzo dobra zapiekanka, polecam. Ziemniaki oskrobać i ugotować w osolonej wodzie. Ziemniaki odcedzić i zalać gorącym mlekiem. Dodać masło i udukać
Kuchnia PokoleńW moim ogródku już pojawiły się pierwsze strąki fasolki szparagowej. Od razu postanowiłam je wykorzystać do przygotowania pysznej potrawy. Tym razem zrobiłam kotleciki z kurczakiem, cebulą
Tradycyjna kuchnia KasiKurki, czyli pieprzniki jadalne to jedne z najpopularniejszych grzybów w Polsce. Nic w tym dziwnego – apetycznie żółte, o wyjątkowym kształcie i kapeluszach z blaszką…
A to pestka05 . 07.2018 Magda Patelnia kremowego sosu a w nim zanurzone pyszne gnocchi to pomysł na zachwycający obiad w kilka chwil. A co najlepsze taki sos mimo
Smaczna Stronaskładniki: 4 udka z kurczaka 2 łyżki majonezu 2 łyżki keczupu przyprawa do kurczaka bułka tarta ok. 2 łyżki oleju sól, pieprz wykonanie: Udka myjemy, osuszamy
Domowy Smak JedzeniaZupę którą dziś przedstawiam na talerzu to idealny obiad na letnie dni. To kwintesencja smaku i aromatu, kremowości zupie nadaje jedwabisty, całkiem prawie rozgotowany ryż. Szparagi
Moje Małe CzarowanieRoladki drobiowe z piersi kurczaka faszerowane suszonymi pomidorami, serem i świeżą siekaną natką polecają się na obiad Są ładnie kształtne dzięki pewnemu trikowi, ale o tym
Zasmakuj KuchniBardzo smaczna pieczeń do obiadu i nie tylko .Z kawałkiem chleba jest wyśmienita i na zimno i na ciepło. 50 dag.mięsa mielonego 1
Kocurkowe rozmyślania w kuchni AnielkiJak dokładnie wiecie gatunków pulpet może być bardzo dużo. Dzisiaj dodajemy sporo zieleniny ( w ten sposób możemy ją też przemycić ). Traci ona wiele na wartości podczas
Smaki Ewy23.06 .2018 Magda Jeśli myślę o daniu na wyjątkową okazję, tak właśnie mogę wyobrazić sobie pozycję w menu. Polędwiczki w porach to danie wykwintne
Smaczna Strona