Jak dokładnie wiecie gatunków pulpet może być bardzo dużo. Dzisiaj dodajemy sporo zieleniny ( w ten sposób możemy ją też przemycić ). Traci ona wiele na wartości podczas
Smaki Ewy23.06 .2018 Magda Jeśli myślę o daniu na wyjątkową okazję, tak właśnie mogę wyobrazić sobie pozycję w menu. Polędwiczki w porach to danie wykwintne
Smaczna Stronaskładniki: ok. 300 g piersi kurczaka 80 ml mleka 1 jajko 40 g mąki sól, pieprz, tymianek tłuszcz do głębokiego smażenia opcjonalnie: bułka tarta dodatkowo: ulubiony
Domowy Smak JedzeniaNa jutrzejszy obiad proponuję pyszne podudzia z kurczaka pieczone z warzywami. Potrawa nie wymaga dużego nakładu pracy. Mięso i warzywa po zamarynowaniu wystarczy włożyć do piekarnika
Tradycyjna kuchnia KasiJest to propozycja na dobrą kolację. Smacznego. Przygotowanie mięsa – schab pokroić na słupki 1 x 1 cm. Wrzucić do miseczki, wsypać wszystkie przyprawy i dokładnie
Kuchnia PokoleńChodźcie na szybki obiad! Latem nie chce się stać przy garach! Pożywny, aromatyczny i zdrowy. Wystarczy 20-30 minut! Co nam trzeba? 200g kaszy bulgur duża
LatosiowydomWpis pochodzi z mgotuje.pl Pieczony filet z kurczaka z mozzarellą i pomidorami to doskonały, a zarazem bardzo pyszny pomysł na
Marta GotujeSzlachetne, delikatne mięso z dodatkiem niezwykle aromatycznego sosu pieczarkowego z zielonym groszkiem to doskonała propozycja na uroczysty obiad w gronie najbliższych. Składniki: 750g polędwiczek wieprzowych (2
Szalona Kuchnia EwelinyDelikatne mięso, kwaskowaty smak, to połączenie idealne. Wątróbka cielęca jest bardzo delikatna, nawet mdła, bym rzekła i dlatego dodatek owoców sprawia że jest wyrazista i pyszna
Moje Małe CzarowanieW samym środku długiego weekendu majowego odwiedziłam jeden z lepiej zaopatrzonych supermarketów, gdzie jest duży wybór świeżego mięsa. Przegródka z wołowymi stekami świeciła pustkami, co potwierdza
WiszniówkaPoliczki wołowe są przepyszne. Długo duszone mięso jest kleiste i tak mięciutkie że potrawę z przyjemnością jemy. Dziś zrobiłam policzki w sosie koperkowym. Delicje! Potrzebujemy: Czytaj
Tylko pysznieWpis pochodzi z mgotuje.pl Pierogi a’la kebab Pierogi a’la kebab to drożdżowe pierogi pieczone w piekarniku z rewelacyjnym farszem
Marta Gotuje04 . 06.2018 Magda Nie jest to może danie, które zjemy na wakacjach w Grecji, ale jest mocno greckimi smakami inspirowane. Zaczyna się na doprawionym oliwą
Smaczna Strona