Pysznej wątróbki w naszej kuchni nigdy dość, dziś przyrządziłam ją z agrestem. Smakuje wybornie a kwaskowy agrest idealnie się tutaj sprawdza. Można używać agrestu świeżego w sezonie lub mrożonego poza sezonem. Ja miałam mrożony i przed użyciem najpierw go rozmroziłam. Agrestowa wątróbka z pieczarkami. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.