Pyszny, aromatyczny lekko pikantny filet z indyka tak przygotowany lubię najbardziej . Do tego ulubione dodatki i obiad mamy gotowy. Ja podałam razem z ryżem
magiczna kuchnia KasiAromatyczna, miękka karkówka pieczona z warzywami w niezwykle pachnącym, ostro - słodkim sosie na bazie wyrazistego czosnku, pikantnej musztardy, które idealnie komponują się ze słodkością miodu połączoną
Szalona Kuchnia EwelinyAromatyczne kacze udka duszone w sosie własnym to moja propozycja na pyszny obiad. Moje udka podałam z kaszą gryczaną i buraczkami z chrzanem . Składniki
magiczna kuchnia KasiWitajcie, zastanawiam się, dlaczego w mojej kuchni nie było wcześniej tart!? Cudowne, szybkie danie, które każdego razu może smakować inaczej. Dzisiaj mam dla Was
Kuchnia moimi oczamiPyszna, treściwa zupka, która świetnie sprawdzi się w takie chłodne dni jak dzisiaj. Mięso mielone, ryż, aromatyczne warzywa to wszystko razem sprawia , że będzie świetnym obiadem
Z Majeczką w kuchni30.12 .2018 Magda Jednopatelniowe, idealne do nakarmienia dużej grupy ludzi danie to właśnie orzo w stylu meksykańskim. A w środku znajdziemy pysznie zrumienioną wołowinę, doprawioną
Smaczna Strona29.12 .2018 Magda Duże imprezy czy mniejsze przyjęcie to zawsze dobra okazja, aby podać strogonowa. Jest to jedna z potraw, która często pojawia się na wieloosobowych
Smaczna StronaGorący, pożywny, sycący gulasz przepełniony warzywami, aromatycznymi pomidorami, kiełbasą chorizo i kostkami słodkiego ananasa, doprawione chili i kolendrą, podane z natką i/lub cheddarem. Wspaniały obiad na
Zasmakuj KuchniDziś zapraszam na bardzo smaczne pieczone udka z dodatkiem majonezu i ketchupu . Kiedy robiłam takie udka w takim wydaniu po raz pierwszy , nie byłam
Mój Smak23.12 .2018 Magda Tak piękne pieczyste aż prosi się, aby mieć wielkie wejście na nasze świąteczne stoły, a że przygotowanie takiej szynki nie zajmie wiele czasu
Smaczna StronaPrzygotowanie całego pieczonego kurczaka nie wymaga jakichś większych zdolności kulinarnych. Ważne jest przygotowanie dobrej marynaty , w której mięso nabierze smaku i kruchości. Taka marynatą jest włożenie
Z Majeczką w kuchniKiedyś piekło się schab wstawiając mięso do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. Później preferowano pieczenie mięsa w temperaturze 160 czy 140 stopni. Proponuję upiec chociaż
królestwo garówSchab do kanapki - prosty sposób na domową wędlinę, którą można przygotować z dnia na dzień. około 2,5 kg schabu 3
Praktyczna plWarto jeszcze taki boczek sobie upiec, by na świątecznym stole pachniało goździkami a smakowało wyśmienicie. Boczek jest dobrze wypieczony i ma aromatyczną, chrupiącą skórkę, zachwyci biesiadników
Moje Małe CzarowanieW naszych domach najczęściej robi się pierogi z mięsem wcześniej ugotowanym lub duszonym. O wiele bardziej przypadło mi do gustu nadzienie z mięsa surowego i
Kulinarne S.O.S.