moje konto na Facebooku: Lekcje w kuchni Honey Soy Chicken Recipe: 500 g of chicken breast, 1 small onion, 2 cloves of garlic, 2 tsp of grated ginger, a bit of chili paste, chili powder or some fresh chili, to taste, approx. 3 tbsp of soy sauce, 2 tbso of honey, 2 tsp of rice vinegar or lemon juice
Lekcje w kuchniłyżeczka proszku do pieczenia 3 łyżeczki cukru pudru szczypta soli olej do wysmarowania gofrownicy Frużelina truskawkowa: 200g truskawek 30 cukru 80ml wody 1 czubata łyżeczka mąki ziemniaczanej Dodatkowo: bita śmietana kilka truskawek Wykonanie: 1. Białka ubić ze szczyptą soli na sztywno. Do drugiej miski wsypać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, dodać olej, mleko, cukier i zmiksować mikserem na jednolitą
Szalona Kuchnia Ewelinyadditional 13-15 minutes. If you don't have a dutch oven, prepare the glaze. Mix water and potato starch, boil, until thickens. Let it cool for a bit. Place your loaf onto the baking tray and brush with the glaze. Bake for 25-30 minutes in 220 C - if the bread gets too dark, place some baking paper
Lekcje w kuchnimąka ziemniaczana 2 i 1/4 łyżki, krem: mleko 470 ml, cukier waniliowy 2 szt, mąka ziemniaczana 8 i 1, 4 łyżki, masło 200 g, żółtka 11 szt, bita śmietanka: śmietanka 36 % 500 ml, cukier puder 3 łyżki, orzechy laskowe podprażone 180 g, dodatkowo: cukier 200 g, Sposób przygotowania: Białka ubić na sztywną pianę. Dodać 3 łyżki cukru i miksować
kulinarne odsłony patijajka 30 g masła, rozpuszczonego 150 g naturalnego jogurtu 100 g cukru 100 g mąki pszennej 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia 200 g muesli opcjonalnie bakalie, do wyboru bita śmietana posypka cukrowa lub świeże owoce do dekoracji Piekarnik rozgrzać do 200 stopni, formę wyłożyć papilotkami do muffinek. Jajka ubijamy z cukrem na puszysty krem, następnie dodajemy rozpuszczone masło
gotuj ze mnąaromatyzowanej galaretki dawno, dawno temu, ale bitą śmietanę wciąż często się raczę, tyle tylko, że galaretkę zamieniam na naturalną galaretkę lub po prostu świeże owoce. Czekoladowy placek, chrupiąca beza , bita śmietana i owoce to dla mnie deser marzenie. Mam nadzieję, że przypadnie Wam do smaku. Żeby było śmieszniej to to ciasto nazywa się Pinokio. Piekę ciasto Pinokio również w wersji
codojedzeniaowoców sprawi, że choć na chwilę przeniesiemy się gdzieś na rajską wyspę, a czekolada? Czyż czekolada z bakaliami potrzebuje jakiegoś wytłumaczenia? Sama się usprawiedliwia. Sama się broni! A bita śmietana dodaje całości lekkości, której ostatnio chyba nam wszystkim brakuje. Składniki - kilka cienkich wafli kukurydzianych z solą morską u mnie KUPIEC - śmietanka 30 % lub 36 % - ulubione owoce - bazylia
Z Kuchni Do Kuchnihalf and remove the pips, we won’t need them anymore, cut the rest into small cubes. Put all of that info a small bowl mix it with a bit of olive oli, juice from half of lime, season with salt and pepper. Teraz wystarczy zdjąć quesadillę z patelni, pokroić jak pizzę i zjeść! Smacznego! Now all you have
Martyna Cookspears and I took advantage of it with pleasure! There is no better combination than pear and blue cheese, and my salad proofs it perfectly. Just few ingredients, a bit of cutting, half an hour and delicious salad is ready. Perfect solo for a light lunch or as a side to delicate meat or fish. SKŁADNIKI: 125 g roszponki (opakowanie
Martyna Cooksvegetables on heated with some oil pan- onion, tomatoes, sweet potato and fry it on medium fire. When the onion glazes, and the potato get golden a bit add chopped salmon. Put the eggs, flour, milk, mayonnaise, spices, mix it all together. When the vegetables and salmon are fried make an even layer of them on the pan and cover
Martyna Cooksprawie cały płyn dorzucamy na patelnię jogurt i mieszamy wszystko ciągle smażąc aż risotto osiągnie właściwą konsystencję. Chop the onion, cut the dried tomatoes in slices. Fry it a bit on heated pan, add the rice and fry it for few moments more. Pour the wine over it, mix it, low the heat, fry it mixing from to time until
Martyna Cooksgarlic, salt, pepper, herbs. Put all the vegetables with all the marinade on the preheated frying pan, fry it on a big fire until the vegetables will soften a bit. Fry the beets separately, otherwise everything will be in a beet color. Vegetables goes back to the bowl, add drained pasta also. Mix it all with yogurt and pieces
Martyna Cookspineapple into pieces, chop the dill, cut off the green part from the leek, cut it along in half and then into slices. To make the leek a little bit milder you have to treat it with hot water – when it’s already cut put into colander and pour boiling water over it. Put all the ingredients into
Martyna Cooksheatproof vessel, lay the chicken on top of it, put the breasts down at the beginning. Pour the rest of the marinade on top of the meat, pour a bit of water in the vessel and put everuthing into the preheated oven. Bake the chicken in high temperature for about 20 minutes, then put the chicken breasts up and lower
Martyna Cooks