Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem i papryką / Spinach and Pepper Stuffed Chicken Breast Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem, serem i papryką to błyskawiczny przepis w sam raz na imprezę sylwestrową i nie tylko. Do nafaszerowania kurczaka możecie użyć większości składników, które znajdziecie w lodówce. Oprócz szpinaku i papryki fantastycznie sprawdzą się pieczarki albo leśne grzyby i tak naprawdę wszystkie Wasze ulubione warzywa. Dobrze doprawione i podsmażone, będą smakować świetnie w towarzystwie ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...