ciasto 3 bit - 6127 przepisów (strona:135/409)

Stek wołowy z czarnym fettucine / Beef steak with black fettuccine 52

poleży chwilę na jenej stronie, jak zacznie lekko puszczać soki, przekręć mięso na drugą stronę – w ten sposób zatrzymasz soki w środku mięsa. Sprinkle the meat with a bit of olive oil, put some salt and pepper on it, both sides, and leave aside. Chop the onion into small pieces, put it on a preheated with a small amount

Martyna Cooks
Burrito “z odzysku” / Resourceful burrito 65

Preheat a big pan with a tablespoon of oil. Firstly put in it the onion, pepper and beans, fry it for a while until the vegetables will soften a bit. Add chopped zucchini and corn, fry it all together mixing it constantly. When the vegetables will be more or less equally fried add minced mix of meat and vegetables

Martyna Cooks
Zapiekane cannelloni / Cannelloni casserole 66

salt! The salmon is salty enough for all dish. Fill the cannelloni’s with cooled stuffing. Oil with butter a heatproof vessel. Put a bit of the sauce on the bottom and lay the cannelloni’s side by side, close to each other. Cover everything with the rest of the sauce, and finish it with mozzarella pieces

Martyna Cooks
Żytnia tarta ze szparagami / Rye asparagus tart 92

cutting board skin down and cut it at angle of 45 degrees (as shown in the pic). Take the pastry out of the fridge, roll it out a bit – it’ll be easier to fill the baking form with it. Take a rather big heat-resistant vessel and fill it with the pastry, I made it too thick

Martyna Cooks
Pasta z wędzonej makreli / Smoked mackerel paste 81

breakfasts, but as you can see in the pics, I like when there’s more paste than bread, so, probably, you’ll have the paste for a bit longer than I do – bon appetite

Martyna Cooks
Łosoś w jogurtowej panierce / Salmon in a yogurt cover 108

mące i ponownie w jogurcie i mące.", "Smażymy na patelni na rozgrzanym maśle.", "Podajemy z pomidorkami i kolendrą, smacznego!" ], "recipeYield": "1" } Light and very nice version of salmon, a bit dirty work, but it’s worth it! INGREDIENTS: salmon – portion (200g) Greek yogurt – 4 tablespoons (100g) spelt flower – 2 tablespoons (30g) ghee (clarified butter

Martyna Cooks
Spaghetti a’la amatriciana 77

friend introduced me to this recipe and I felt in love with first bite! It is very easy to prepare, quite simple and, of course, delicious! A bit spicy with a distinct taste of long-ripening ham, everything sprinkled with grated parmesan – all of that combines into an amazing taste 🙂 Print Recipe Spaghetti a'la amatriciana (No Ratings

Martyna Cooks
Spaghetti a’la amatriciana 74

friend introduced me to this recipe and I felt in love with first bite! It is very easy to prepare, quite simple and, of course, delicious! A bit spicy with a distinct taste of long-ripening ham, everything sprinkled with grated parmesan – all of that combines into an amazing taste 🙂 INGREDIENTS: wholewheat spaghetti (or different shape) – 50g long

Martyna Cooks
Kremowy przekładaniec bez pieczenia 157

mlecznej czekolady Dobrze schłodzoną śmietankę ubić na sztywno z cukrami. Układanie ciasta: Blachę o wymiarach 26x28 cm wyłożyć papierem do pieczenia lub folią spożywczą. Herbatniki+masa kajmakowa+krem+herbatniki+bita śmietana+ starta czekolada

Anielskie wypieki
Ziemniaczana zapiekanka z łososiem i beszamelem / Potato Salmon Casserole 75

quickly, creating a roux. Add the milk. Cook, until thickens for few minutes (make sure to whisk constantly). Season with salt, pepper and nutmeg. If the sauce is a bit too thin, it will thicken nicely in the oven. Slice the potatoes and place them into the buttered baking dish. Sprinkle with salt, pepper and nutmeg. Add cookedd vegetables

Lekcje w kuchni
Pszenny chleb drożdżowy z wodą z gotowania ziemniaków / Potato Water Bread 1130

rise for additional 30-40 minutes or until doubled in size. Prepare the glaze: boil the water with starch, until thickens. Set aside to cool for a bit. Cut the surface of the loaf few times and generously brush with the glaze. Bake for 35 to 45 minutes in 220 C. Enjoy:) Modified recipe by Nigella Lawson

Lekcje w kuchni
3-bit z galaretką 105

moja wersja pysznego i znanego ciasta. Nie wymaga piekarnika, jest pyszna, słodka i naprawdę wyjątkowo smaczna. Zapraszam:) 3-bit z galaretką - 350g herbatników - 1 puszka kajmaku ( 500ml) - 2 galaretki truskawkowe - 700ml wrzącej wody - 700ml mleka - 2 budynie śmietankowe Gotujemy budyń na mleku według przepisu na opakowaniu, studzimy troszkę. Galaretki rozpuszczamy w wodzie i odstawiamy do wystudzenia. Na blaszce o wymiarach

Kuchnia Pełna Emocji
Gofry z jogurtem 86

naturalnego 2 szklanki mąki pszennej (u mnie mąka Szymanowska Polskie Młyny ) 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżka cukru pudru olej lub masło do posmarowania gofrownicy dodatki: cukier puder bita śmietana konfitury świeże owoce Do odmierzania używam: szklanki - 250 ml, łyżki - 15 ml, łyżeczki - 5 ml. Jak zrobić gofry z jogurtem? Białka oddzielić od żółtek. Żółtka utrzeć dodając stopniowo cukier

Kuchcik gotuje
Drożdżowe ciasto japońskie z cynamonem / Tangzhong Method Cinnamon Milk Bread 117

your prepared loaf pan (25x12cm or bigger), cover it with a kitchen towel and allow it to rise for additional 50 minutes or so (if your bread is a bit too big for your loaf pan, just fold the edges underneath the bottom, to fit them in). Brush with some milk. Bake in 180 C for about 40 minutes. Immediately

Lekcje w kuchni
Słodkie historie - Eton mess 94

Eton mess - to dopiero słodki bałagan! Cóż kryje w sobie tradycyjny angielski deser? Głównymi składnikami Eton mess są truskawki (lub inne owoce), bita śmietanka oraz pokruszona beza. Określenie "bałagan" odnosi się tu raczej do sposobu podawania deseru, gdyż wszystkie składniki miesza się razem, jak również jego wyglądu. Uważa się, że deser Eton mess pochodzi z Eton College, gdzie jest serwowany

Obiad gotowy