ciasto 3 bit - 6127 przepisów (strona:135/409)

Muffinki jogurtowe 114

jajka 30 g masła, rozpuszczonego 150 g naturalnego jogurtu 100 g cukru 100 g mąki pszennej 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia 200 g muesli opcjonalnie bakalie, do wyboru bita śmietana posypka cukrowa lub świeże owoce do dekoracji Piekarnik rozgrzać do 200 stopni, formę wyłożyć papilotkami do muffinek. Jajka ubijamy z cukrem na puszysty krem, następnie dodajemy rozpuszczone masło

gotuj ze mną
Czekoladowe ciasto z bezą i owocami 78

aromatyzowanej galaretki dawno, dawno temu, ale bitą śmietanę wciąż często się raczę, tyle tylko, że galaretkę zamieniam na naturalną galaretkę lub po prostu świeże owoce. Czekoladowy placek, chrupiąca beza , bita śmietana i owoce to dla mnie deser marzenie. Mam nadzieję, że przypadnie Wam do smaku. Żeby było śmieszniej to to ciasto nazywa się Pinokio. Piekę ciasto Pinokio również w wersji

codojedzenia
Deser z wafli kukurydzianych z owocami 85

owoców sprawi, że choć na chwilę przeniesiemy się gdzieś na rajską wyspę, a czekolada? Czyż czekolada z bakaliami potrzebuje jakiegoś wytłumaczenia? Sama się usprawiedliwia. Sama się broni!   A bita śmietana dodaje całości lekkości, której ostatnio chyba nam wszystkim brakuje. Składniki - kilka cienkich wafli kukurydzianych z solą morską u mnie  KUPIEC - śmietanka 30 % lub 36 % - ulubione owoce - bazylia

Z Kuchni Do Kuchni
Quesadilla z indykiem lub wołowiną / Turkey or beef quesadilla 68

half and remove the pips, we won’t need them anymore, cut the rest into small cubes. Put all of that info a small bowl mix it with a bit of olive oli, juice from half of lime, season with salt and pepper. Teraz wystarczy zdjąć quesadillę z patelni, pokroić jak pizzę i zjeść! Smacznego! Now all you have

Martyna Cooks
Roszponka z gruszką / Corn salad with pear 54

pears and I took advantage of it with pleasure! There is no better combination than pear and blue cheese, and my salad proofs it perfectly. Just few ingredients, a bit of cutting, half an hour and delicious salad is ready. Perfect solo for a light lunch or as a side to delicate meat or fish. SKŁADNIKI: 125 g roszponki (opakowanie

Martyna Cooks
Omlet z batatem i wędzonym łososiem / Sweet potato and smoked salmon omelette 48

vegetables on heated with some oil pan- onion, tomatoes, sweet potato and fry it on medium fire. When the onion glazes, and the potato get golden a bit add chopped salmon. Put the eggs, flour, milk, mayonnaise, spices, mix it all together. When the vegetables and salmon are fried make an even layer of them on the pan and cover

Martyna Cooks
Risotto z suszonymi pomidorami / Dried tomatoes risotto 59

prawie cały płyn dorzucamy na patelnię jogurt i mieszamy wszystko ciągle smażąc aż risotto osiągnie właściwą konsystencję. Chop the onion, cut the dried tomatoes in slices. Fry it a bit on heated pan, add the rice and fry it for few moments more. Pour the wine over it, mix it, low the heat, fry it mixing from to time until

Martyna Cooks
Zapiekanka makaronowa z kurczakiem i warzywami / Rye pasta casserole with chicken and vegetables 52

garlic, salt, pepper, herbs. Put all the vegetables with all the marinade on the preheated frying pan, fry it on a big fire until the vegetables will soften a bit. Fry the beets separately, otherwise everything will be in a beet color. Vegetables goes back to the bowl, add drained pasta also. Mix it all with yogurt and pieces

Martyna Cooks
Sałatka tortellini / Tortellini salad 60

pineapple into pieces, chop the dill, cut off the green part from the leek, cut it along in half and then into slices. To make the leek a little bit milder you have to treat it with hot water – when it’s already cut put into colander and pour boiling water over it. Put all the ingredients into

Martyna Cooks
Pieczony kurczak / Roasted chicken 69

heatproof vessel, lay the chicken on top of it, put the breasts down at the beginning. Pour the rest of the marinade on top of the meat, pour a bit of water in the vessel and put everuthing into the preheated oven. Bake the chicken in high temperature for about 20 minutes, then put the chicken breasts up and lower

Martyna Cooks
Stek wołowy z czarnym fettucine / Beef steak with black fettuccine 45

poleży chwilę na jenej stronie, jak zacznie lekko puszczać soki, przekręć mięso na drugą stronę – w ten sposób zatrzymasz soki w środku mięsa. Sprinkle the meat with a bit of olive oil, put some salt and pepper on it, both sides, and leave aside. Chop the onion into small pieces, put it on a preheated with a small amount

Martyna Cooks
Burrito “z odzysku” / Resourceful burrito 56

Preheat a big pan with a tablespoon of oil. Firstly put in it the onion, pepper and beans, fry it for a while until the vegetables will soften a bit. Add chopped zucchini and corn, fry it all together mixing it constantly. When the vegetables will be more or less equally fried add minced mix of meat and vegetables

Martyna Cooks
Zapiekane cannelloni / Cannelloni casserole 58

salt! The salmon is salty enough for all dish. Fill the cannelloni’s with cooled stuffing. Oil with butter a heatproof vessel. Put a bit of the sauce on the bottom and lay the cannelloni’s side by side, close to each other. Cover everything with the rest of the sauce, and finish it with mozzarella pieces

Martyna Cooks
Żytnia tarta ze szparagami / Rye asparagus tart 82

cutting board skin down and cut it at angle of 45 degrees (as shown in the pic). Take the pastry out of the fridge, roll it out a bit – it’ll be easier to fill the baking form with it. Take a rather big heat-resistant vessel and fill it with the pastry, I made it too thick

Martyna Cooks
Pasta z wędzonej makreli / Smoked mackerel paste 78

breakfasts, but as you can see in the pics, I like when there’s more paste than bread, so, probably, you’ll have the paste for a bit longer than I do – bon appetite

Martyna Cooks