ciasto 3 bit - 6127 przepisów (strona:137/409)

Dlaczego warto jeść ryby? Bo ryby są zdrowe! 77

serca o 36 procent . Szczególnie kwasy tłuszczowe omega 3 mają pozytywny wpływ na serce. Kwasy tłuszczowe omega 3 zapewniają bardziej elastyczne tętnice, zapobiegają krzepnięciu krwi, obniżają ciśnienie krwi, stabilizują bicie serca, a tym samym zmniejszają ryzyko chorób serca. Kwasy tłuszczowe omega 3 również wydają się zmniejszać ryzyko niektórych rodzajów raka. Ważne dla rozwoju płodu. Suplementy rybne lub omega

ProstePesto.pl
Crumble z rabarbarem 76

nagrzanego do 180 o C ( z termoobiegiem ), piec 40 minut – do zrumienienia się kruszonki. Crumble z rabarbarem można podawać na ciepło lub po wystygnięciu. Dodatkami mogą być lody, bita śmietana, świeże owoce. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Artykuł Crumble z rabarbarem pochodzi z serwisu Niecodziennik Pary

niecodziennikpary
Ciasto biszkoptowe Karolek z kremem jogurtowym i bananami (bez pieczenia) 104

Ciasto wkładamy do lodówki na 12 godzin. Po tym czasie biszkopty zmiękną i zrobią się delikatne, a masa stężeje. Smacznego :)) biszkopt, biszkopty, galaretka, jogurt żelatyna, cytryna, sok z cytryny, bita śmietana śnieżka, cukier puder, mleko

Bułka z Chlebem
Chrupiący chleb pszenny na drożdżach (bez formy) / Crusty Yeast Bread 96

with baking paper. Cover and let them rise for additional 30-40 minutes. Prepare the glaze: boil the water with starch, until thickens. Set aside to cool for a bit. Cut the surface of each loaves few times and generously brush with the glaze. Bake for 35 to 45 minutes in 200 C. Enjoy:) Modified recipe from this site: gatherforbread.com

Lekcje w kuchni
Ciasto na pizzę w 3 minuty (pizza bez drożdży) / 3 Minutes No Yeast Pizza Dough 109

mixture, holding back a little in case you don't need it all (if the dough is too dry, add more water, if it's too wet add a bit more flour). Using a wooden spoon, or your hands, mix until the dough should be soft, but not sticky. Roll teh dough on a  well floured surface

Lekcje w kuchni
Krem śmietanowy z serkiem mascarpone. 59

Krem śmietanowy z serkiem mascarpone to podstawowy krem do przekładania i ozdabiania tortów. Jest ceniony za delikatny smak i gładką konsystencję. Bazą tej masy jest bita śmietana. Śmietana powinna być puszysta i kremowa. Ubijana śmietana powinna mieć więcej niż 30% zawartości tłuszczu. Śmietana o niższym procencie nie ubije się. Istnieje kilka wersji przyrządzania tego kremu. Niektórzy wolą dodawać żelatynę inni

SmartBake.pl
Krem śmietanowo – owocowy z serkiem mascarpone. 90

mascarpone to pyszny krem, który dzięki swojej stabilności doskonale nadaje się do tortów. Można z niego wykonać zarówno ozdoby śmietanowe jak i wypełnić wnętrze tortu. Bazą tego kremu jest bita śmietana. Użyj takiej, która ma przynajmniej 30% tłuszczu. Śmietana o mniejszej zawartości nie ubije się. Po ubiciu powinna być kremowa i puszysta. Zaletą masy śmietanowej z mascarpone jest

SmartBake.pl
Babka z makiem i żurawiną / Cranberry Poppy Seed Bread 76

eggs, room temperature, 1 tbsp of lemon zest, 2 tbsp of lemon juice, 1 1/2 tsp of baking powder, 1/2 tsp of baking soda, Coat the cranberries in a bit of  flour, set aside. Mix the flour, poppy seeds, lemon zest, soda and baking powder. Combine yogurt/cream with lemon juice. In another bowl cream the butter with sugar, until

Lekcje w kuchni
Włoski chleb z czarnuszką i ziołami (bez zagniatania) / No knead Italian Bread with Nigella Seeds and Herbs 60

foamy and activated, about 5 minutes. Add the remaining ingredients and mix using a wooden spoon (you can add more flour,if necessary). Form a loose and a bit sticky ball, cover with some plastic wrap and leave it somewhere undisturbed for about 18 hours. Preheat your oven to 220-230 degrees. Place a dutch oven in the oven

Lekcje w kuchni
Polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym / Pork Tenderloin in Creamy Mushroom Sauce 61

Pour in the stock and cream, season well. Simmer for additional few minutes, until tender. If the sauce is too thin, add some slurry (flour mixed with a little bit of water). Serve over potato puree, rice or noodles. Enjoy:) Instagram Facebook Twitter

Lekcje w kuchni
Makaron z tuńczykiem w kremowym sosie / Creamy Tuna Pasta 66

Heat a small amount of oil in a pan, add finely chopped onion and diced carrot. Cook, stirring, for few minutes. Add finely chopped garlic and peas. Pour a bit of water and simmer, until tender. Add drained tuna and cream cheese, let it melt. Add enough water, to get a consistency of a sauce. Season to taste. Toss with

Lekcje w kuchni
Fale Dunaju / Danube Waves Cake 72

batter, making sure to press the fruit almost to the bottom of the pan. B ake for about 40 minutes in 180C.  Set aside to cool for a bit. Prepare the filling:  prepare the pudding according to package instructions, but using just 660 ml of milk. To the hot pudding, add butter and whisk, until melts completely. Sweeten

Lekcje w kuchni
Zupa azjatycka z kurczakiem / Asian Style Chicken Soup 97

cover with stock and simmer on low heat, until tender.  Add adzuki beans, some soy sauce and lemon juice to taste (the soup should be spicy and a bit sour). Season to taste. Prepare the noodles according to package instructions. Place them into the bowls and cover with soup. Enjoy:) Facebook Instagram Twitter

Lekcje w kuchni
Ciasto Zmierzch / Twilight Cake 62

baking powder. Add diced butter and rub in with your fingers (the butter should form very small crumbs). Add the egg yolk and form into a ball (add a bit of cold water, if it's too dry).  F orm a disc, cover with plastic wrap and chill in the fridge for about 30 minutes. Press into the bottom

Lekcje w kuchni
Kurczak z cukinią w sosie koperkowym / Chicken and Zucchini in Creamy Dill Sauce 113

tender. Add diced tomatoes, dill and cream. Simmer on low for additional few minutes. If the sauce is too thin, add some slurry, using a flour mixed with a bit of sauce or water.stock. Serve over potatoes or rice, enjoy:) Facebook Instagram Twitter

Lekcje w kuchni