Ostatnio rozpieszczałam Was deserami, ale jakiś obiad też trzeba zjeść🍗co by po nim można pochłonąć kawałek ciasta 😆 Może zdjęcie nie oddaje tego, ale te danie
Zdrowie i pysznie na talerzuCześć Za daniami z grilla nigdy w domu specjalnie nie przepadaliśmy. Latem od czasu do czasu grill był rozpalany, ale nie było tak, że co tydzień
blog.moje-pasje.infoMożecie użyć innego sera, ale musi być taki co podczas podgrzania nie rozlewa się tylko mięknie. Tak przygotowane szaszłyki są pycha. Przygotowanie marynaty – do miseczki
Kuchnia PokoleńTaką karkówkę można jeść na zimno jak i na ciepło. Bardzo prosta w wykonaniu. Karkówkę umyć i osuszyć. Miód wymieszać razem z musztardą w małej miseczce
Kuchnia PokoleńMakaron i botwinka to udane połączenie nie tylko w zupie, żeby nie było banalnie o nie… Proponuję na obiad mini kokardki, z warzywami i odrobiną sera
Wanilia i KardamonWe Wrocławiu, jak w wielu dużych miastach w Polsce, zaroiło się od food trucków. To dobrze, bo oferta gastronomiczna nie dosyć że się poszerzyła, to jeszcze
Karo in the KitchenCzęsto zdarza się, że zostają nam ziemniaki z poprzedniego dnia i przydałoby się zrobić z nich coś smacznego☝ Dzisiaj zaproponuję Wam pyszne kotleciki, tylko z 3
Zdrowie i pysznie na talerzuSkładniki: 470 g mieszanki warzywnej ze słoika (groch, marchewka, kukurydza) 100 g ryżu jaśminowego 3 ogórki kiszone 1/2 pęczka grubego szczypiorku 2 łyżki majonezu 2 łyżki
Qchnia po prostuCzęsto zdarza mi się, że po ugotowaniu bobu i nasyceniu nim żołądków, zostaje jakaś porcja z którą nie wiadomo co zrobić. Idealnym pomysłem okazała się sałatka
Ze smakiem bez glutenuBardzo lubię bób, więc gdy tylko pojawia się na straganach młodziutki bób to pomysłów mam wiele co z niego zrobić. Tym razem
magiczna kuchnia KasiDzień dobry moi drodzy czytelnicy🙋Powiem Wam, że wczoraj miałam strasznie pechowy dzień 😔 Odebrałam auto od autoryzowanego serwisu gdzie robili blacharkę po kolizji ( nie z mojej
Zdrowie i pysznie na talerzuGrillowanie to Polska tradycja. Grilluje prawie każdy, i – mimo wielu alternatyw – na rusztach królują kiełbaski. Dziś bardzo prosty przepis na urozmaicenie tego prostego dania
MarcinChefDziś zapraszam Was na pyszne, delikatne budyniowe placuszki , które dosłownie rozpływają się w ustach. Swoją porcję podałam z sosem czekoladowym i chipsami kokosowymi. Wyszło… przepysznie
Słodkie okruszkiPIECZONA JAGNIĘCINA Z BAKŁAŻANEM to pyszny pomysł na mięsny obiad. Koniecznie... Artykuł Pieczona jagnięcina z bakłażanem pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINESKŁADNIKI: ( 3 porcje po 280 g ) 1 porcja = 330 kcal 270 g ugotowanego
Atlas Smaków