Dziś coś w sam raz na 25-cio lecie Bonduelle w Polsce. W poszukiwaniu idealnego spodu na bezglutenową pizzę wymyśliłam ostatnio, że mogę użyć do jego
Quinoa Raz!Złociste, chrupiące placki warzywne to pyszna alternatywa dla placków ziemniaczanych i dobry pomysł na piątkowy obiad. Uwielbiam! :D Składniki na ok. 3 porcje: 4-5
Simply FoodPizza z romesco na razowym spodzie to pizza, którą wciąż ostatnio jadam. Rzadko kiedy smakuje mi kupna pizza . Mam kilka ulubionych miejsc w Goteborgu, gdzie podają
codojedzeniaGdy mówimy –na obiad makaron, kojarzy nam się to głównie z Włochami, ja uwielbiam je pod każdą postacią , to doskonała baza do szybkiego sytego obiadu
Wanilia i KardamonDziś zapraszam Was na pyszny puszysty omlet z musli w jagodowym sosie . Uwielbiam połączenie najróżniejszych placków, placuszków i omletów z chrupiącymi dodatkami i nutą słodyczy. Dziś
Słodkie okruszkiFish and chips, czyli SMAŻONA RYBA Z FRYTKAMI z sosem... Artykuł Smażona ryba z frytkami pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINESKŁADNIKI: 1 porcja = 282 kcal 3 jajka pół szklanki mrożonego zielonego groszku 2
Atlas SmakówPęczak z warzywami jest bardzo smacznym i sycącym daniem, przygotowałam go na szybki obiad. Smakuje wyśmienicie na ciepło jak i na zimno, spokojnie możemy takie danie
Bajeczna KuchniaMeksykańskie tacos w wersji polskiej? Tak, z pysznymi warzywami Bonduell, na cieście drożdżowym, a do tego w wersji odrywanej i na jeden kęs. Pomysł nieco
Bon appetit mon amiePolecam to danie, podawać z ugotowanymi ziemniakami lub pure ziemniaczanym. Przygotowanie klopsów – do mięsa mielonego dodać drobno posiekaną cebulę, jajko, majeranek, vegetę, słodką paprykę i
Kuchnia PokoleńMój autorski przepis na pizzę...ciasto pełnoziarniste z botwinką, serem feta oraz jajkiem sadzonym. Uwielbiam pizzę, ale powiem szczerze, że trochę znudziły mi się tradycyjne smaki
Kuchnia MagdaLenyTwarożek do chleba, to coś co przygotowuję w swoim domu bardzo często. Wolę taki swój, domowej roboty, z mocno wyczuwalnym, nie do końca zmielonym serem oraz
Calzonella.comPoczątek kolejnego tygodnia, jeszcze 2 tygodnie i zaczynam urlop! A tym czasem proponuję pyszne ratatouille z makaronem potężną dozą czosnku. Jeśli już przyrządzam stuprocentowe danie wegańskie
codojedzeniaMiodowo musztardowe , podudzia Glazurowane podudzia z kurczaka są pyszne , pełne aromatu i smaku . Delikatne mięsko , doskonale pasuje do ryżu lub frytek . Moi chłopcy uwielbiają kurczaki, pod
Ogrodnik w podróżySZASZŁYKI Z ROZMARYNEM o niepowtarzalnym aromacie sosu worcester. Na ich... Artykuł SZASZŁYKI Z ROZMARYNEM I SOSEM WORCESTER pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINE