Grillowana papryka nadziewana kaszanką i pieczarkami 249Długi weekend majowy oficjalnie rozpoczyna sezon grillowy. Dziś mam dla Was przepis na pyszną grillowaną paprykę nadziewaną kaszanką i pieczarkami. Wypróbujcie ten przepis, bo warto. SKŁADNIKI
Tradycyjna kuchnia Kasi
Ryż jaśminowy z wołowiną 198Pocz ątek maja temperaturą nas nie rozpieszcza , a więc i sezon grillowy trudno rozpocząć. D latego maj zaczynam rozgrzewającym daniem z kuchni wschodu. Od czau do
Bon appetit mon amie
Zdrowa pizza orkiszowa z mozzarellą 194Zdrowa pizza z mąki orkiszowej z mozzarellą, pomidorami i rukolą , na domowym sosie pomidorowym to nasza ulubiona pizza fit, którą często robimy i nie mamy wyrzutów
Moja Delicja
Zupa kalafiorowa z pulpetami drobiowymi 320SKŁADNIKI: ( 4 porcje po 300g ) 1 porcja = 197 kcal łyżka oliwy z oliwek cebulka pietruszka 2 marchewki 1/4
Atlas Smaków
Zupa krem z brokuł i serka 186Zupa wyszła przepyszna, mąż się zachwycał. Powiedział że taka zupa może być codziennie. Bardzo proste i szybkie danie. Wykonanie w thermomix na dole. Do garnka wlać
Kuchnia Pokoleń
Kasza gryczana z zielonymi warzywami 207Bardzo często na obiad przyrządzam sobie warzywa z różnymi kaszami. Tym razem przygotowałam kaszę z cukinią, brokułem i zielonym groszkiem. Danie jest smaczne i sycące, doskonale
Bajeczna Kuchnia
bezglutenowe naleśniki jaglane 316Naleśniki to był dla mnie od zawsze sposób na smaczny i słodki podwieczorek. Jednak naleśniki to o wiele ponad to, gdyż w zależności od kompozycji: na
Gar Zdrowia
Hala Koszyki Weranda Bistro – Śniadanie w Warszawie 236Gdzie zjeść śniadanie w Warszawie? Dobrym pomysłem może być Hala Koszyki i znajdująca się w niej restauracja Weranda Bistro, w której miałam przyjemność... The post Hala
Eksperymentalnie.com
Wątróbka smażona z dodatkiem malin i sosu malinowego 209Żeby zrobić to danie czekałam kilka lat. Dziwne, ale prawdziwe. Mój brat „niejadek” opowiadał mi o pewnym daniu które jadł w Warszawie w restauracji
Kuchnia Pokoleń
Pszteciki z grzybami i serem 361Bardzo dobre paszteciki, każda pora roku jest dobra na takie specjały. Polecam, dziękuje Małgosia Przygotowanie ciasta drożdżowego – drożdże wymieszać w połowie letniego mleka przeznaczonego na
Kuchnia Pokoleń
Wegetariańska harira z amarantusem 397Marokańska zupa harira, podawana z daktylami mocno rozgrzewa i syci. Podstawą hariry jest mięso (zwykle baranina, jagnięcina lub wołowina), nasiona roślin strączkowych i przyprawy, które nadają
MarcinChef
Pasta jajeczna 224Bardzo dobra pasta, idealna na chleb. Szybka w wykonaniu i bardzo prosta. Jajka ugotować na twardo. Ostudzić i obrać z łupinek. Pokroić w drobną kostkę i
Kuchnia Pokoleń
PIECZONE ZIEMNIAKI Z CZOSNKIEM I SOSEM KOPERKOWYM 5142Piękno tkwi w prostocie: PIECZONE ZIEMNIAKI Z CZOSNKIEM I SOSEM... Artykuł PIECZONE ZIEMNIAKI Z CZOSNKIEM I SOSEM KOPERKOWYM pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINE
Hiszpańska paella z produktami Lidl 238Już od wtorku 2 maja w sklepach Lidl Polska ropoczyna się Tydzień Kuchni Hiszpańskiej. Świeże owoce morza, hiszpańskie sery, oliwki, regopnalne sosy i warzywne pasty. Mnóstwo
AZgotuj!
Farotto z buraczkami z pianką chrzanową 415Kuchnia wegetariańska może posmakować nawet wybitnym mięsożercom. Nie wierzycie? Spróbujcie przygotować im to danie! 180g orkiszu 2-3 buraki Kwaśna śmietana Tarty chrzan Olej rzepakowy Szalotka
MarcinChef