Przepis na : kolacja
Żeby zrobić to danie czekałam kilka lat. Dziwne, ale prawdziwe. Mój brat „niejadek” opowiadał mi o pewnym daniu które jadł w Warszawie w restauracji. Była to wątróbka z truskawkami. Powiedział że było super, nie mogłam w to uwierzyć. Kto to mówi mój brat ??? Zdecydowałam się je dzisiaj zrobić i wyszło super. Przygotowanie sosu malinowego – na patelnię dodać miód, ocet jabłkowy i balsamiczny. Podgrzewać tak długo aż miód się rozpuści. Następnie dodać maliny, gotować mieszając aż maliny się ... czytaj dalej...
Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl