Wątróbka duszona z cebulą, czosnkiem, chilli i z sokiem cytrynowym

Wątróbka duszona z cebulą, czosnkiem, chilli i z sokiem cytrynowym

Wątróbka duszona z cebulą, czosnkiem, chilli i z sokiem cytrynowym

Na wątróbkę tak samo jak na śledzie, frytki czy Michałki muszę mieć po prostu mocne parcie , taki dzień nadszedł dziś, nie wylazłabym bez niej ze sklepu! Chciałam więc się z Wami podzielić moją przebojową duszoną wątróbką, która rozpływa się w ustach. Co trzeba: - 0,9kg wątróbki drobiowej - dwie czerwone cebule - dwa ząbki polskiego czosnku - łyżka soku wyciągniętego z cytryny - chili pieprz cayenne - sól, pieprz, maga do smaku - olej (ja używam olej rzepakowy z olejami z simienia lnianego i pszenicy, dostępny w ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu upichcona

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.