Frytki z cukinii & pieczony camembert

Frytki z cukinii & pieczony camembert

Frytki z cukinii & pieczony camembert

Przepis na : obiad

Frytki z cukinii to doskonała alternatywa dla ziemniaków. Smaczne, kruche, w chrupiącej panierce idealnie sprawdzą się jako samodzielna przekąska jak i część sytego obiadu. Polecam wszystkim, którzy mają chęć spróbować dodatkowych prostych opcji dla klasycznych przepisów. Składniki: Frytki z cukinii - 1 duża cukinia - 1/2 szklanki mąki pszennej - 1/2 szklanki bułki tartej - 1 jajko - 50 gr sera żółtego - olej do smażenia - przyprawy: pieprz, só l, słodka papryka - opcjonalnie: rukola i słonecznik do dekoracji... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu upichcona

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Odmładzająca dieta Hausera

Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.

Czytaj dalej...

Autor

UPICHCONA UPICHCONA

Uwielbiam gotować, eksperymentować, karmić :) Witam wszystkich na moim blogu i życzę smacznego!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

frytki, cukinia, tarta, obiad, bułki, rukola, słonecznik, przekąski, ziemniaki, sałatki, sałatka, przekąska, sałatka z rukolą, mięso, bułka pszenna, mięso na obiad, tarta na słodko, bez pieczenia, mięsa pieczone, pieczone ziemniaki, sałatka z serem żółtym , salatka z jajkiem, pieczone ziemniaki z czosnkiem, ziemniaki zapiekane, sałatka do obiadu, sałatka wegetariańska

Inne przepisy z upichcona

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.