Pasta z makreli i jajek

Pasta z makreli i jajek

Pasta z makreli i jajek

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Pasta z makreli i jajek zaraz po paście jajecznej moja ulubiona pasta śniadaniowa. Nie jemy w domu za dużo ryb, bo mąż za nimi nie przepada, jest typowym mięsożercom. Dlatego dla mnie wędzona makrela jest świetnym sposobem na przemycenie ryb w posiłkach, ponieważ akurat za tym przepisem przepada i często go robimy na weekendowe śniadania. Pasta z makreli i jajek jest przepisem prostym i dosyć podstawowym. Ja tak lubię, czasem nawet rezygnuje z dodatku ogór... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To Musisz Wiedzieć

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.