Przepis na : śniadanie
Do chleba i mega ekspresowo. Nic dodać, nic ująć. Do przygotowania potrzebujemy: 1 puszkę fasoli (lub ok 220 g ugotowanej czerwonej fasoli) 1 dojrzałe awokado 1 garść świeżej 1/2 czerwonej cebuli olej rydzowy Semco sól, pieprz ziołowy do smaku A teraz przygotowanie w 5 minut. Awokado myjemy, przekrawamy i wyciągamy miąższ. Razem z umytą i odsączoną fasolą umieszczamy w naczyniu, w którym będziemy blendować pastę. Miksujemy, doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Gotową pastę przekładamy do miseczki,... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...