Kopiec kreta z kremem kokosowym

Kopiec kreta z kremem kokosowym

Kopiec kreta z kremem kokosowym

Przepis na : deser

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Popularne ciasto czekoladowe z pysznym kremem na bazie mascarpone i słodkiej śmietanki z dodatkiem wiórek kokosowych oraz tartej czekolady. Pyszne i słodkie.   Składniki: Biszkopt: 6 jajek 1/2 szklanki cukru 5 łyżek ciemnego kakao 5 łyżek oleju rzepakowego 1 szklanka mąki pszennej 1 łyżeczka proszku do pieczenia Krem kokosowy: 400 ml śmietanki 36% 1/2 szklanki cukru pudru 250 g. mascarpone 100g. czekolady deserowej 50g. wiórek kokosowych 3-4 banany so... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szczyptachili

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.