Gulasz wołowy z kapustą i podgrzybkami zapiekany pod ciastem francuskim

Gulasz wołowy z kapustą i podgrzybkami zapiekany pod ciastem francuskim

Gulasz wołowy z kapustą i podgrzybkami zapiekany pod ciastem francuskim

Przepis na : obiad

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Rozgrzewający , syty gulasz wołowy z warzywami i leśnymi grzybami zapieczony pod chrupiącą skorupką z ciasta francuskiego . Idealna propozycja na niedzielny , rodzinny obiad – gulasz jest przepyszny i podzielny. Możemy przygotować go dzień wcześniej a przed podaniem zapiec pod francuską skorupką , będzie nie tylko niespodzianką ale i wyzwaniem smakowym dla gości. Jako kolejny ” + ” danie przepięknie prezentuje się na stole a każda wbita ły... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szczyptachili

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.